Přidat odpověď
ono záleží co a jak často pečeš.
Mám horkovzdušnou s grilem. Využívám v podstatě všechny funkce krom otočného grilu - to tak neuvěřitelně zasere troubu (pardon za ty výrazy) že to opravdu jen jednou použít a celý život čistit troubu. Jenže já peču od laskonek, telecích rolád po hovězí pečeně,takže já ty funkce skutečně využiju.
jinak musím říct, že je dobré mít klasické pečení - tedy horní spodní ohřev, pak horký vzduch s horním (nebo i spodním) pečením (ale ten spodní být nemusí) a horký vzduch s grilem. Tyhle tři funkce jsou nejužívanější. To první je na pečení klasiky - bábovky,cukroví,maso. Druhé je dobré na kynuté buchty,cukroví,maso,třetí je dobré na hranolky a zapékání a dělání kůrky.
Spokojená jsem byla se značkama Fagor,Mora
Předchozí