Jestli citlivé zuby, nevím, uvidím po porodu. Teď v těhotenství mám značně překrvené dásně - natolik, že když si čistím zuby, plivu plno krve. Zubařka mě na to upozornila dopředu a dokonce poradila pastu, která pomůže. Jmenuje se Meridol (v Tescu za cca 80,- Kč a fakt pomáhá). Kladla mi na srdce důkladnou zubní hygienu, prý se rozbolavělými krvácejícími dásněmi může dostat dovnitř infekce a způsobit zánět. Třeba to někomu pomůže.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.