| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Díky za reakce.
Pokud jde o počet hodin, vyvlíknout se z toho asi opravdu nemůžu, nebo spíš je mi to hloupé, protože by to padlo na kolegy, kteří jsou na tom zhruba obdobně. Už jsem uvažovala o tom, že s učením seknu. Ale teď v době krize budu jako mamina se třemi dětmi asi těžko shánět novou práci, zvlášť tady na malém městě a v regionu s jednou z nejvyšších měr nezaměstnanosti.
Jinak, někdo se ptal, co učím - učím angličtinu.
Díky za rady o autogenním tréninku, zkusím o tom zjistit více. Zatím jsem si aspoň zkusila domluvit přijatelný rozvrh - tj. s hodně okny, abych měla trochu času na regeneraci.
Pro ty, co neučí a neučili - jednak opravdu těch 26 hodin není můj jediný pracovní čas, jednak je na tom asi nejvíce vyčerpávající nutnost neustálé komunikace a neustálé pozornosti, navíc v cizím jazyce v mém případě. Po mateřské jsem zatím odučila dva roky. První rok těch hodin bylo 22 a to se dalo přežít, vcelku jsem se cítila fajn. Loni ale už to vzrostlo na 24 plus příprava maturantů - pro mě poprvé v životě. Na konci roku už jsem byla vyšťavená jako citrón. Proto se tak děsím příštího roku, a to nejen kvůli pěti hodinám nad úvazek, ale i kvůli nové maturitě, což je kapitola sama pro sebe.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.