Dobrý den,při poslední návštěvě poradny mi lékařka během bleskového vyšetření sdělila, že mám výtok (sama jsem zaregistrovala velmi nepatrné bílé stopy na spodním prádle)a předepsala mi Clotrimazol Al 100.Protože se v příbalovém letáku užívání v těhotenství nedoporučuje a protože neužívám několik let ani paralen, lék jsem nezačala užívat,využila jsem bylinkové sedací koupele a výtok nezaznamenávám. Nicméně mám obavy z kontroly u lékařky i z případných dalších výtoků (chodím např. plavat),ale právě tak bych se ráda vyhnula jakékoliv medikaci,nejen kvůli zdraví miminka, ale i proto, že jsem na léky dost přecitlivělá díky masivnímu užíváníléků v mém dětství.Je mi smutno, když si představím , že roky znovuobnovuji svůj zničený imunitní systém pomocí stravy, bylin, pohybu ...až do optimálního stavu a nyní v době kdy opravdu nechci zdraví našeho miminka komplikovat jakkoliv, bych měla začít opět s léky.Existují konkrétně na výtoky nějaké gely, leky, postupy, které jsou šetrné pro mimčo i mě? Vím, že je mnoho typů výtoků a že by diagnozu a medikaci měla předcházet kultivace, přesto předem moc děkuji za jakoukoliv zpětnou vazbu.
Předchozí