Včera jsem si řízla blbej trapas s takovouhle svou náladou - u krámu jsem potkala manželovýho kamaráda. Asi před týdnem mi o něm manžel říkal že ten kamarád má trable protože o jedno mimi s partnerkou přišli a teď je podruhé těhotná a taky to nevypadá dobře. Jenže já jsem to při své sebestřednosti nějak vypustila z hlavy a když jsem tohohle kluka potkala a on chtěl dát řeč, padaly ze mě samý perly jak jsem pořád s dětma za zadkem a že bych ráda pomohla na stavbě ale neurvu se atd atd... až pak když z něj vypadlo že byli na odběru plodovky mi seplo že tohle teď fakt nechce slyšet, že by bral určitě toho největšího zlobiáše pod sluncem jen aby se jim narodilo zdravý mimčo. No prostě jsem to zazdila. Trapka. Bylo mi z toho ouzko celý odpoledne. Každej bohužel chce to co nemá - je to tak co jsou lidi lidma myslím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.