| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

já myslím, že tak trochu vím o čem mluvím na rozdíl od vás
ale nemám v úmyslu se dohadovat, jak jsem uvedla, nemám zkušenost s předáním ditěte přímo po porodu
pokud to ale máte tak detailně nastudované, tak na co se vlasntě ptáte?
určitě existuje nějaká ochranná lhůta, ve které se bere v úvahu stav matky a ta má možnost své rozhodnutí vzít zpět, ale po lhůtě podle mě už ne
jestli to dobře chápu, tak vám šlo hlavně o tohle,
nechtěla jste rozebírat důvody a pro a proti
a pokud tzv. přímou adopci upravuje zákon, tak asi budou ty lhůty dané zákonem, nebudou na libovůli jednotlivých účastníků
jiná věc - jak už jsem uvedla - je, že je možné, že na to doplácí miminko, které musí kdesi v ústavu nebo na novorozeneckém čekat bez maminky
a třeba mě ukamenujte (mám vlastně měla jsem dvě osvojené děti), ale někdy i ta prodleva může být k něčemu užitečná,
protože u novorozeňat se některé vady a nemoci nemusí hned poznat - to byl případ naší dcery, která měla velmi vážnou degenerativní nemoc o níž jsme nic nevěděli a bylo to pak všechno tronásob obtížné
ne každý pak má v reálu na to, aby přijal, miloval a vychoval nějakým způsobem postižené dítě
jiná situace je, pokud už vědomě berete dítě s určitou chorobou, o níž vám je někdo schopný něco říct a vy se můžete rozhodnout
navíc si myslím, že další postup při osvojení je totožný s tím, když si berete dítě z kojeneckého ústavu, musí to přeci řešit soud atd.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.