Také jsem příznivcem několika kol - a zrovna u tohoto a podobných oborů ústní význam mají. Ale těm, co jimi prošli to připadalo docela náročné, určitě v tom hraje roli i nervozita. Já ani nechápu jak mohou být pouze písemné např. na sociální péči - a k tomu neoborové, tedy Scio testy. Je to tak v Plzni. Kamarádka studuje VOŠ sociální péče a už v prváku mi vyprávěla, že se tam dostaly holky z obchodek, grafických (což o to) - které k tomu naprosto postrádaly vztah, přišly k tomu, jak slepý k houslým a pak to tak vypadalo....ale to je holt na katedře. Pokud nemá soudnost...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.