Ahoj, můžete mi prosím někdo poradit, kde lze studovat dálkově psychologii? Nejlépe východočeský kraj nebo Brno. A takový ty věci okolo, jako jak často, jestli se vždy dělají přijímačky.. A jestli lze psychologii studovat jednooborově. Zajímaly by mě hlavně vaše zkušenosti + nějaký odkazy na netu. S myšlenkou studovat psychologii koketuju už několik let a nějak mě to pořád nechce pustit. Tak chci pomalu začít shánět informace, třeba by to fakt šlo. Díky
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.