| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mám mladšího bratra, vždy jsem chtěla být jedináček, s bratrem se moc nevídám. Ale už mi nevadí jako v dětství, nikdy jsme si nebyli blízcí.
Sama mám děti 3, rozhodovala jsem se s ohledem na ně, ne na sebe. Pro mého syna by nebylo prospěšné, aby byl sám. Svého mladšího bratra přijal dobře, jsou už parťáci. Tři děti mi přijde tak akorát. Dětem to ale nastačí, prý by bylo fajn, aby jich bylo ještě víc, aspoň 10 - no, to už mají smůlu, udělám pro ně kde co, ale rodit 10 sourozenců nee ~y~

Jinak Minko, v tvém případě už bych na partáky asi moc nespoléhala, věkový rozestup tvých dětí už nebude malý, i kdyby jsi otěhotněla třeba hned... přes 4 roky, pokud se dobře dívám na tvou ikonku, to už je dost. Tolik je mezi mým 1. a 3. dítětem ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.