| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Vcera vecer muj syn omylem strcil mymu otci prst do oka a muj tata vcera vecer jel na ocni na pohotovost,zaplatil 90Kc to je naprosto v poradku a na pohotovosti ho OBJEDNALI na dalsi den rano na prevaz,mela jsem za to ze jiz poplatek 90korun platit nebude,bude platit jen 30korunovy poplatek ale OMYL muj otec i presto ze byl objednany musel znova zaplatit 9Okc,coz mi prijde jako nehoraznost.
Dokonce tam byl pan co byl byl na prevazu dnes a vcera a v patek jel s okem na pohotovost a platil uz trikrat 90KC!!!
Chci vedet jak je to podle zakonika a jestli byli opravneni tech 90kc od nej pozadovat?
prijde mi normalni to zaplatit jednou kdyz tam jedu s necim na pohotovost a pokud jsem s tim stejnym problemem objednana na dalsi den jiz tento vysoky poplatek neplatit.~o~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.