Jaňulíku taky mám takové řvací dítko.První měsíce horor, řval celý dny a spal dvakrát 20minut, byla jsem totál vyřízená.Časem se to vždycky o něco zlepšuje.Já se prostě snažila pořád ho zabavit něčím jiným. Vše ho baví jenom chvilku.Sám nevydrží skoro vůbec,takže já odpočinek taky žádnej. Ale jak říkám u nás se to časem lepší.Jinak jsem s ním chodila vždycky do jiný místnosti, máme naštětí barák a vždycky to pro něj bylo něco novýho a chvilku to zabralo a pak jsme šli zase jinam nebo na zahradu a nebo jsem chodili mezi lidi to měl na co koukat. Nejhorší to bylo a to i někdy dnes být s ním celý den jenom doma.Ted už ten náš chodí,takže je to o dost lepší.Je to zase něco jinýho a má co zkoumat.Takže já to prostě všechno střídala a pořád měnila a vymejšlela, jinak mě nic nenapadá. A taky pomůže, když se mu věnuje třeba manžel nebo babička a mít aspoň chviličku pro sebe.Jinak je to šílený.Držím palce at se to lepší.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.