Ivul já jsem měla cukrovku u prvního těhu, ale inzulin jsem si nepíchala. Jinak jsem žádné extra vyšetření kvůli cukrovce neabsolvovala. Jenom pravidelná dia poradna, odběry krve (doma sama) a měření cukru. Dia poradna v porodnici (Apolinář). Koukám, že jsi 31tt, mě ji našli cca ve 34tt a dá se s tím v pohodě dojít až do konce těhu. Porod mi ale vyvolávali na termín (měla jsem navíc vysoký tlak). Držím palce, ať je vše OK.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.