ozmixovat nebo pokrájet a trochu podlít, vařit až se obsah zredukuje, trochu osolit a u ovoce s nzkým obsahem pektinů se může přidat agar nebo pokud to někomu nevadí, tak i želatina. Plnit vařící o sklnic, zavíčkovat a otočit hore dnem, po 15 minutách zase otočit a hotovo. Hodně kyselé ovoce snese osladit, třeba rybíz nebo višně. K meruňkám agar netřeba.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.