IF když nevíš z které do které, začneš mě urážet a dělat ze mě blbce, no fakt to vypovídá o tvé inteligenci hodně. Jenže mě nemůže hned tak někdo rozhodit a urazit a ty už vůbec ne , protože i tu tebou tady zmiňovanou diskuzi jsem dodatečně dočetla a odepsala, ale ty asi ne, pak by jsi o tom tady nemohla takhle psát.....
A nazvat knihu Profesora MUDr. Wilfried Feichtinger, který je mezinárodně uznávaným odborníkem na umělé oplodnění jako sci-fi vypovídá o tvé inteligenci fakt úplně vše......
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.