Ahoooooj všem,
všechny moc zdravím.
Týýý jo, koukám asi nějaká telepatie, či co, protože už jsem tu nebyla snad sto let a sotva je tu po mě sháńka, tak zrovna nakouknu.
Přiznám se, že to pěkně flákám a ani jsem nenakukovala
Leni, tobě moc držím palečky a´t to vše v pořádku zvládneš a ještě chvíli vydržíš, a´t pak nemusíš být v nemocnici.
A taky obr gratulace je zkouškám
Pááááni, jsi vážně dobrá
Srazík by byl asi moc fajn.
Ale já se dokopu jen snad, když mi někdo písne kdy a kde.
To pak 100% dorazím.
A moc ráda všechny uvidím.
Radu, tak ty už jsi ve svém? To je paráda
Jinak moc se omlouvám, že jsem se neozvala
Ale měli jsme moc náročné období. Děti byli snad od ledna nemocné a všichni prodělali chudáci černý kašel
Te´d už jsou všichni krom soplíků celkem OK a chodí do školy i školky.
Já jsem tomu nátlaku bacilů také podlehla a snad po 10 letech musela k dr. pro antibiotika
Ale už jsem krom alerie také OK
Radu a jak kolečkové brusle? Ještě jezdíš?
My teď jezdíme celá rodina. Zatím trénujeme jen u skládky, ale brzy vyrazíme i na nějakou stezku
Nemáš nějaký tip, kde se dá v klidu pojezdit a není tam moc provoz?
Jinak u nás vše při starém. Stále jen tři děti a další už jsme si rozmysleli
Já stále hledám práci. Podařilo se mi sehnat něco od 1. září, ale je to jen půl úvazek. Ale aspon něco. Doma už mě to leze na nervy a hlavně to, že nejou penízky
Honzík ve školce celkem OK, i když občas zapláče. Prostřední kluk končí šestku a holka se nakonec ze tří škol dostala na všechny, ale kvůli dojíždění si zvolila průmnyslovku v Uničově obor stavitelství. Chce potom pokračovat na architektuře, ale to je hudba budoucnosti
Magdi, já tvoje fotky nevidím
Zkus mi je hodit na mailík až bude čas, co?
Tak já mažu, jdeme konečně napustit bazén, tak snad už bude sluníčko a nebudeme pořád marodit