Přidat odpověď
Tak já taky používám kalíšek.
Když jsem o něm prvně slyšela, tak se mi dělalo špatně. Časem jsem to rozdejchala a pak jen čekala až dopotřebuji zásoby tamponů a vložek. Pak jsem to nevydržela a objednala. Teď nevím, co s těmi tampony a vložkami, už jsem na ně 1/2 roku nesáhla.
Já se s kalichem sžila celkem brzy, jen se mi občas povede ho blbě zavést a trochu protéká a pak jakoby špiním. Ale tampony mi protékali docela dost, někdy i tak jako bych je ani neměla. Takže z tohoto důvodu jsem s kalichem moc spokojená.
Mám ale vypozorováno, že se mi vnitřek během MS trochu mění a 2. den je jakoby menší a čípek je hodně nízko a vadí kraji kalíšku (pak mi nesedí a netěsní). Minulý měsíc jsem zkusila kalíšek jakoby dát našišato, křivě, aby čípek byl vevnitř a pak to sedělo krásně a nic neteklo. Příští měsíc ověřím, zda to byla náhoda nebo je to osvědčený postup.
Mám prosbičku. Jak máte silnou MS?
Já mám pocit, že jí mám strašně moc slabou, ale třeba je to jen tím, že používám kalich a na vložkách by mi to přišlo jako silná MS.
Já jeden den dám tak 1 skoro plný kalich a druhý den tak půl a pak už nic. Kalich je jen špinavý, na dně nic nebo jen čirá tekutina (trochu do žluta).
Normálně by mne to netrápilo a byla bych se slabou MS spokojená (dříve jsem mívala MS 6 dní), ale snažíme se o mimčo a nedaří se. Tak hledám příčiny.
Předchozí