My s mužem vstáváme okolo 6-té, já chystám snídani a manžel mezitím budí starší dcerky- naštětsí jsou Vendulka s Verunkou hodné, tak je ani nemusíme honit a nutit do oblékání a umývání a jsou šikovné, takže se oblékají samy. S jídlem je to horší. Starší dcerka od někoho ve školce slyšela, že zvířátka by se neměla jíst a teď se to snaží praktikovat i doma. Naštěstí půjde v září do školy, tak snad změna kolektivu bude k lepšímu. Já jsem na mateřské, takže mladší děti nechávám spát. Jinak Verunku a Vendulku vozí do školky tatínek autem- je to rychlejší a pohodlnější, než autobusem, který jezdí buď v 7.13 nebo 7.43 a přes dopoledne jenom jednou za hodinu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.