Ahoj Dančo, prodělala jsem to samé v zimě. 4x angína, reaktivovaná mono. Ostropestřem nic nezkazíš, mně dr. navíc doporučila Engystol, první balení 2x denně tabletu, druhé balení 1x tabl. denně. Hodně odpočívat, hodně ovoce, zeleniny, prostě dodržovat ukázkovou životosprávu. TAky jsem dávala cibulové obklady na bolest v krku. Ale to u vás už asi není aktuální. Trvalo mi docela dlouho než jsem se z toho vylízala. Přeju ať je to u vás taky brzy dobré!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.