Konkrétně v tomhle příspěvku Hrouda se ale opírala do těch soucítících, takže nad tímhle výrokem bych si tuhle otázku nekladla.
A jestli je v pořádku říct ženě v téhle situaci to, co řekla Hrouda? Nevím. Já bych to neudělala, i když mám názor zhruba stejný jako Hrouda. Ale kdo může říct, jestli svůj názor v téhle situaci vyjádřit je nebo není správné? Taky je asi něco jiného říct svůj názor někomu, kdo dal svůj příběh tímto způsobem k "dispozici" všem na internetu napříč různými servery a říct někomu, kdo se mi s něčím takovém svěří soukromě v reálném světě...
Já nerada soudím druhé a platí to jak o autorce, tak o Hroudě. J.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.