Ahojky,
no tentokrát to bude jen taková malinká rodiná svatba, do velké v klasických svatebních šatech se mi už nechce a přijde mi to hlavně zbytečné, poprvé jsem měla velkou svatbu a jak to dopadlo
no ale teď jsem ráda že to tak dopadlo
protože současný přítel je tisíckrát lepší
. No skrátka budou tam jen svědci a rodina a pak skáknem jen na oběd a to je vše. Já bych i souhlasila se svatbou jen se svědkama, ale pro přítele je to poprvé tak tam chtěl mít rodinu a říkal že je to i pro něj naposled, že se bude ženit jen jednou v životě
.No a na sebe jsem si koupila takový jednoduchý šaty v barvě šampaň , jsou na ramínka a přesto jsem si koupila takovej šál z přírodní látky aby mi nebyla na ramena zima, ty šaty jsou taky z takové přírodní látky kombinované strochou lesklé, vyšlo mě to na 1000,-Kč a to stačí. A Přítel vytáhne oblek ze skříně, teď jsme ho před dvouma týdnama oprášili a šel v něm do divadla, aby si vyskoušel jak mu je
Neštovice,
tak jsme byli včera na kontrole a příští týden ve středu může jít Lucinka do školky, mají zrovna celodení výlet do ZOO do Dvora králové, tak si to rovnou užije už se moc těší, včera jsem jí koupila novej batůžek na výlet, chodí sním pořád na zádech už z obchodu