| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nu tři děti nevím - nemám tři ruce :-) takže si to neumím moc představit.... Stačí mi mé dvě.
Záleží na "vstávacím" režimu s mimčem. Synek se narodil vloni v květnu, od září začala dcera chodit do školky. Takže jsme se 3 měsíce "sžívali" a pak začla školková docházka. Zpočátku to bylo dramatické ale vůbec ne kvůli mimču ale kvůli školkové dceři :-( asi jste už taky takové dítko viděli, jak visí na klice a řve a řve..... syn chrupkal nebo jen koukal v hlubokém kočárku, s jeho "snídaní" to nebyl problém, cucnul si a bylo. (školku máme 5 minut od domu pěšky). Nejdřív jsme zkoušeli chodit jako první na půl sedmou, nebo jako poslední na půl devátou, nakonec to bylo jedno a chodili jsme jak nám to vyšlo (spíš později :-) ).
V zimě to byla pruda malého vzbudit (byl ranní spáč) nakrmit ho nějakou patlaninkou a naoblíkat, plus dohlédnout na starší aby se umyla a nasnídala a oblékla - v té době to nějak bojkotovala .... tak to jsem teda využívala manžela, aby ráno odváděl dceru do školky (taky chodili na půl sedmou aby to stíhal) a se synkem jsme dospávali prokojené noci.
Od jara se zas vypravuju s dětmi sama a jde to, dokonce se i stíhám nasnídat a namalovat :-) (po jednom otřesném ránu kdy jsem nestihla nic z toho a vyrazila do ulic.... ) a docházíme do školky na tu osmou až půl devátou.
Nehorší chvíle pro mě v současné době je tzv. vypravit se ze dveří - synka na ruce aby nezdrhal, dcera obout obléct bundu vzít věci, já obout vzít mikinu nezapomenout klíče mobil peníze..... pak se vrátím pro klíč od kočárkárny, pak pro školkové pyžamko a pak už jsem tak zplavená a mrtví mi levá ruka od nošení prcka.... to nesnáším. Jak jsme na ulici tak pohoda.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.