mě čeká CT mozku počítám během 14ti dnů. nemám migrény, ale jiné problémy, kvůli kterým mě tam neuroložka pro sichr posílá.
největší strach mám z aplikace toho kontrastu. po odběru mívám někdy slabo a vůbec "operace" s mojí žílou mi vadí ( přitom jsem původně sestra a u jiných mi to nikdy nevadilo ). taky se bojím. navíc přecejen se toto vyš dělá v okr městě, aby mi nebylo nějak blbě po vyšetření, jestli mám mít doprovod ( jinak pojedu hodinu busem tam a hodinu zpět + nějaké čekání na přípoj ). no jsem trochu padavka. teď jen čekám až budu mít MS a mám si volat aby mě objednali ( prý do 10ti dnů ).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.