Sylvo,
držím palce ať je malá brzy fit. Taky čekám,kdy u nás na někoho něco skočí. Děti jsou podezřele dlouho zdravé.
Beruško,od kolika let tam hlídají fakt nevím. Já už pošlu děti do herny samotné a nebo jsou s námi.
Májo,
představ si,že mám s Naty stejný problém jako jsi měla ty. Naty je levák a všechno dělá levou. Na drivu si,ale chtěla odpálit pár balonů a musela hrát mojí holí. Trenér na ní koukal a říkal,že se to bude muset vyzkoušet jestli náhodou nebude hrát pravou. Not o jsem tedy zvědavá co z toho nakonec bude.
Holky,kdyby jste některá zahlídla někde v golfovém bazaru levácký dětský set 9-12 let dejte mi prosím echo. Nechci pro začátek kupovat pro Naty nový,protože jednak nevím čím nakonec bude hrát a hlavně jestli jí to doopravdy bude bavit a nebo jestli to chce hrát jenom,že chodíme my. :- Praváckých stů je všude mraky,ale leváků je zjevně málo. Když neseženu holt objednáme zase z UK. Chtěla bych jí už na jaře dát do nějakého toho kurzíku.
Sylvo,jak ty to máš s malou? Chodí ti někam nebo bude někam chodit?
Májo,jak vy jste spokojený naté Čechii?
Jo Sylvo,
my byli v tom Steigenbergeru al dau Beach a ten je fakt luxusní i co se služeb týče. Známý zase byli v tom druhém golfovém a taky max. spokojenost.