Milá Šárko, jsem nyní těhotná a čekáme s manželem naše první děťátko a mám stejný "problém jako Vy". Víme naprosto přesně kdy jsme naše mimčo počali, (manžel pracuje přes týden daleko od domova)a také nám to nesouhlasilo s výsledkem na prvním ultrazvuku (přidali nám týden a něco navíc). Zato na druhém ultrazvuku se panu doktorovi nezdálo miminko velikostně odpovídající předepsanému týdnu a ukázalo se, že je pravděpodobně mladší o týden. S úsměvem mi pan doktor řekl, že teda to asi víme lépe ...Termín porodu beru jako pouze přibližný, mám to spočítané podle sebe a tím se budu řídit. Zprvu jsem tou nejistotou byla taková rozmrzelá, ale myslím, že podstatné je zdraví miminka i maminky a to, že je dítě toužebně očekáváno. Hezké těhulenství přeje Andrea
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.