| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k dotazu Terapie při neplodnosti - Jablonec nad Nisou

Celkem 3 názorů.
 Kacka 
  • 

Re: žádost o pomoc 

(28.3.2002 15:07:33)
Mila Kacko, ja mam nekdy uplne stejne plactive dny, kdy mam pocit ze uz nevim co bych vic udelala. Mam za sebou dva neuspesne IVF pokusy v Motole a ted bychom radi zasli do Iscare. Mohla byste mi napsat jaky dojem na vas tato klinika udelala? Slysela jem na ni ruzne nazory a mam pocit ze bude kazdopadne lepsi nez Motol. Ne ze by nevyhovoval po odborne strance, chybi mi tam komunikace o mem problemu. Nikdo mi nic nevysvetluje, vsechno z nich musim pacit. Preju vam pevne nervy a hodne stesti. Marta
 Kačka 29 
  • 

Re: Re: žádost o pomoc 

(29.3.2002 10:57:07)
Milá Marto,
jestli chcete, napiště mi Váš e-mail abychom nezahltily diskusi. Já se s Vámi ráda podělím o moje poznatky z ISCARE.
Přeju hezký den K.
 Marta 
  • 

Re: žádost o pomoc 

(28.3.2002 16:30:04)
Omluva. Ten mail reagujici na Kacku je ode me. Nejak jsem zazmatkovala pri odpovidani. Marta

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.