| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k dotazu Napomenutí třídního učitele

Celkem 1 názorů.
 irena- irča 
  • 

Re: Re: Napomenutí třídního učitele 

(27.1.2010 2:11:10)
Hmmm...je to smutné...zrovna včera jsem byla ve škole žádat o individuelní přístup k vnukovi, donesla jsem papír od psychologa a ještě musíme dovyběhat nějaké formality (má logopedickou vadu a poruchu učení)...dnes si přinesl také napomenutí třídního učitele...nedostal ho před nastoupenou celou třídou (za což jsem kvůli němu ráda), ale ani mu třídní neřekl, že mu ho do žákovské napsal...byl z toho opravdu nešťastný, protože ten den měl vše v pořádku a jaksi nechápal proč?...že je to vlastně za průšvihy za celé pololetí...vím je mu 12 a mohl by mít rozum- ale pan učitel to také mohl nějak okomentovat a říct k tomu pár slov, aby to mělo ten správný dopad na vnukovo chování, takto v něm byl jen pocit křivdy, protože se již 2 měsíce opravdu snaží (i když výsledky jsou vidět teprve poslední týdny)

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.