Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Romana32 | 27719 |
2.7.2010 19:00:37
Ahojky.
Mirko, Matlásku, to je paráda. Gratuluji dětičkám. Luci, Maxovi přeji brzké uzdravení. Co se mu stalo? Gabča prvák na hotelovce ukončila s vyznamenámím a teď už je skoro týden na Slovensku v termálech. Praxi má odloženou na přelom prázdnin tak si s námi užije i dovolenou na Moravě. Radimek je pohodář a šikula. Doma to začíná být klidnější tak mám více času na všechno. |
luci07+M 3/07+M 9/08+ A 12/12 | 58392 |
2.7.2010 16:26:42
Ahoj zdravím všechny,
Matlásku gratulace klukům!!! U nás jak kdy - Marek jde od září do školky a Max má od včera sádru a zdrátovanou ruku. No byli jsme 3 dny v nemocnici a teď doufám, že bude první kontrola po propuštění v pořádku. |
Lili*K+ S.27.2.07+ E. 24.2.09 | 52489 |
1.7.2010 20:17:10
Mirko, Matlásku-veliká gratulace vašim dětičkám!!! A krásné práázdninyyyy
|
Matlásek + Matyáš 2/02 | 9107 |
1.7.2010 13:17:46
Ahojda Mirko,
Maty taky donesl samé jedničky a navíc ocenění za nejlepšího žáka školy, nejlepší žáci školy byli ještě v pondělí za odměnu na výletě v ZOO v Praze a v Mc Donaldu, tak si to užil a byl nadšenej. Synovec Jonáš má taky samé jedničky, tak z nich máme fakt radost, jsou to kluci šikovný. Teď už si jen dětičky užívají prázdnin, Maty pojede na tábor a na soustředění od Loko Trutnov, no a pak se mnou na pár dní do Prahy a vejletovat a taky k babičce. Co ostatní, jak děti dopadly???? Jinak všem přeji krásné léto a hlavně si to užijte ve zdraví |
Mirka,Denča 5/00,Ondra 5/04 | 42816 |
30.6.2010 21:57:36
jak se všichni máte a co školáci, jak jim to dnes dopadlo? no já néé že bych se chtěla chlubit,ale dopadlo to úplně úplně nejlíp jak mohlo
Ondra měl včera ve školce rozloučení se školkou, měli to moc moc hezký, no ale my ještě rok ve školce budeme,máme odklad,tak se příští rok budeme loučit znovu Mějte se krásně a uživejte prázdnin, dovolených apod. |
Jaffi, V 4/04 + V 3/08 | 13491 |
13.6.2010 21:47:09
AHoj holky, já tu nebyla snad celejch těch sto let, co Ilča nechodí cvičit.
To je síla, jak není čas - Romčo, taky jsem si tuhle MD představovala mnohem klidnější, no nestalo se. Ale vlastně si nestěžuju, furt lepší než kdybych se doma kousala nudou. Už ani nevím kdy jsem Mirce slíbila, že napíšu, takže už píšu No jo, jsem ostuda. Terko, vítej mezi nás, já mám dva kluky a už se pomalu rozcvičuju k nástupu do práce. Matlásku, uf, to jsem moc ráda, že maminka takhle pěkně reahbilituje a že je všechno na dobré cestě, jen tak dál. Tak, co jsem si ještě zapamatovala? Už asi nic? Tak já zase pádím něco dělat. Mějte se všechny krásně! |
Stáňa * | 7932 |
11.6.2010 19:51:25
Ahoj Jani,
nene, já to opravdu nebyla Na kole bych v tomhle teple asi vůbec nedojela Co vy, není ovečkám v kožíšku teplo? |
Jana*K a sluníčka | 51000 |
10.6.2010 16:45:33
Ahoj! všechny vás moc zdravím. Terko, vítám tě. Ať se ti tady líbí
Stáňo,nejela jsi dnes kolem půl třetí na kole kolem billy směrem do města? Já tě viděla jenom zezadu, teda byla=li jsi to ty Mějte se krásně,užívejte si slunka a teplíčka a vy co jste nemocní, přeji brzké uzdravení papapapapapapa |
Terka+Týnka 11měsíců | 107934 |
7.6.2010 12:57:52
Ahoj no život se semnou zatím nemazlil a jesle jsou natřískaný a zřejmě tam ani holku nedostanu nevím jak to budu dělat jinyk školu začnu studovat od září www.socea.cz přesně tuhle školu
|
luci07+M 3/07+M 9/08+ A 12/12 | 58392 |
5.6.2010 16:02:22
Zdravím po dlouhém čase!
V tomhle krásném počasí sedíme doma, protože Maxík má trochu virózu, ještě není úplně 100% OK a nechci aby mu z toho vylezlo něco horšího - s jeho plícema :o( Jinak je to hodně temperamentní chlapeček a tak se s klukama nenudím. Marek je v poho, docela dost se rozmluvil a vůbec je to takovej mazel maminčin. Jen v poslední době ho hodně trápí ekzém a tak jeden v týdnu do hradce - řekla bych, že možnosti trutnova jsme v tomto ohledu vyčerpali :o( A co vy všechny děláte? Musím pročít diskusi trochu zpět. Já půjdu nejspíš od července do práce :o))) K sobě do práce - budu mít krámek, pokud všechno klapne jak má. A vítám Terku - já jdem ze Svobody a máme 2 kluky. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.