| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Chrudim

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 1027  [Dalších 937 >>]
Terisek, Veru04, Eli08 28190
2.2.2007 11:10:29
Ahojky, zas po nějaké době nakukuju...
My máme teď Verulku u babičky ve Zlíně, už od středy, tak si užívám. Ale musím teda říct, že je to tady bez ní takové divné.
Takže jsme byli v OL v kině, dnes se pro velký uspěch chystáme znova a tak si užíváme věcí, které s Verulkou prostě nejdou.

Jo a holky, jak se jmenuje v Chrudimi ta prodejna s postelemi, je to někde vedle benzínky směrem na kasárna. Ještě lepší by bylo, kdyby měli stránky na netu...
Ema58 15165
30.1.2007 15:38:43
Jo taky jsme se byli přihlásit do školky. Školkovné je 100kč měsíčně a 450jídlo. Může chodit od září a pokud budeme (a to budu) mít přehlášenou mateřskou na mnrňouse, tak může chodit na celý den. Dětí je ve třídě 18. Jezdí na výlety, různé akce atd. Asi jako všude. Hodně věcí jim hradí úřad. K.
Ema58 15165
30.1.2007 15:34:08
Naďo asi je to tím, že se nic podstatného neděje!! A možná je to lepší!!!
U nás stále přetrvává jen nemoc dědy. Mamka má od pátku prázdniny, tak budeme výletovat. Pojezdíme příbuzenstvo. A na víkend jede mrňous k babičce, tak plánuju velký úklid. Jinak snad nic nového. Jen jsem měla hraniční protilátky, ale to vůbec nevím co znamená. Protože místo mé doktorky je tam bývalý primář Hnulík, kterému je již řádka let. A přišlo mi,že neví ani čí je. Tak se raději domlouvám se sestrou.
Domasovi jsem zakoupila vitamíny a chodíme na prochajdy jen po Orli, společnost teď moc nevyhledáváme. Co ovšem bylo kruté, tak ten sníh. Každý den 2x po 2-3hodinách na bobech. V sobotu už musela suplovat babička, páč mě tak tvrdlo břicho, že to nešlo. Jsem docela ráda, že to pominulo.
Tak vidíš ani se nic neděje. Hoj K.
Nadah 40474
29.1.2007 21:58:51
Tý jó, tak tady to tedy žije :o((((.
No já mám co povídat že !!

Kačko..vždyť jsi si ho přála :o), ale buď v klidu, já mám párek a kolikrát je Áďa horší, než Marťas...třeba, když sedí vedle sebe na židličce a ona mu provádí něco, co si on nepřeje a on se jí to snaží vymluvit a ona mu na to odpoví.."tě zabiju"...mě přeběhl až mráz po zádech, samo, že dostala, ale zas na druhou stranu je fakt, že ona 100% nechápe proč :o((.

Každopádně přeju, ať je vše OK.

Ivčo, neznám....škoda.

Holky, vypadalo to celkem nadějně....můžete mi napsat, kde je "zakopaný pes", že to tu teď vypadá tak mrtvolně???????

Tak se mějte a zas N Ě K D Y????!!!
Ivča,Kamilka 3/05,Klaudie 8/07 49105
21.1.2007 14:25:07
Ahoj, sice nejsem z Chrudimi, ale mám tu skoro celý zbytek rodiny. Jenom hlásím, že kdo z vás zná rodinku M+B+K+...Kopeckých, tak se jim včera narodil klučina Mikuláš.
Ariela4
  • 
20.1.2007 17:49:11
Gratuluji ke klučíkovi, bude to jako u nás, ale opačně :)
Hlavně ať jste v pořádku a zvládneš vše v pohodě :)
Ema58 15165
19.1.2007 13:23:09
jeden příspěvek 3x a ještě k tomu pokaždé jinak!! Snad si to přeberete!!!
Ema58 15165
19.1.2007 13:17:52
o.kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk .Do školky jsme se ještě nedokopali, možná dnes když nabereme dobrý směr, ale my teda až od září.
Ema58 15165
19.1.2007 13:17:03
o.kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk a další kluk, ach-jo!!!!
ale už se těším!!! Do školky jsme se ještě nedokopali možná dnes když nabereme dobrý směr, ale my teda až od září.
Ema58 15165
19.1.2007 13:16:22
o.kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk a další kluk, ach-jo!!!!
ale už se těším!!! Do školky jsme se ještě nedokopali možná dnes když nabereme dobrý směr, ale my teda až od září.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 1027  [Dalších 937 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.