Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
stajda+tomulka a štěpulka | 22901 |
30.11.2008 11:20:19
Ahojte,
s nějakým srazíkem určitě souhlasím. Ráda se sejdu s ostatníma maminama. Teď určitě ne, musím počkat až malej trochu povyroste. Ale na jaře klíďo... Štěpánek začal konečně pořádně baštit. Každý kojení vydržel pít maximálně 3-5 min a pak usnul. Doktorovi se to moc nelíbilo a že nepřibírá a dostali jsme příkrm. Teď už se zlepšil, tak mu to nedávám..já mám mlíka dost, tak bych ho nechtěla zbytečně odstavovat..Docela i dobře spí. 4 noci po sobě jsem ho budila po 4hod, najedl se a spal dál..tak snad jsem to teď nezakřikla a ode dneška nebude v noci řádit. Tomášek do školky chodí, protože tam sám chce a odpo nechce domů.. |
naiadka a tři dítka | 15212 |
23.11.2008 11:13:49
bydlíme v kamenné chalupě, kůlnička na dříví by z toho asi jen tak snadno nebyla.... MC je fajn, to jo... jen je to taková školková atmosféra kdyby se našel někdo, kdo by to tak taky rád, vždycky vroucně přivítáme
|
Alecram , Ada a Domča | 19997 |
23.11.2008 9:42:02
Naiadko, tohle je opravdu hezká představa, ale já bych tu párty doma dělat nechtěla . Stačí když se sejdeme 3 kamarádky s našima 4 dětma a z bytu je rázem kůlnička na dříví Jsem opravdu ráda, že můžu využívat služeb MC, tam se děti vyřádí a doma je uklizeno
|
naiadka a tři dítka | 15212 |
22.11.2008 18:10:34
Napadlo mě už před časem... kdyby se maminy s dětma sjely v jednom místě (třeba u nás doma ) a tam by si děti pospolu hrály a maminy by pekly cukroví a vyráběly a děti by se třeba přidaly a nebo by si vystačily mezi sebou... mám s tím skvělou zkušenost.. příjemný zážitky pro všechny, sociální kontakt, tvoření, děti jsou v kolektivu jako vyměněný HmHm???
|
21.11.2008 21:03:26
Jo ještě jsem zapoměla. Mě vůbec nevadilo, že je Ada doma. Domča byla 5 měsíců zlatíčko a to nejhdnější dítě, pak se začala postupně měnit v tyrana :o))) néé přeháním, ale od půl roku už to je fakt zabíračka a hlavně ty příšerný noce.
|
21.11.2008 21:01:46
Ada nechodila měsíc do školky, udělala jsem to kvůli nemocem a taky aby Ada neměla pocit, že je odstrkovaná. Pak se do školky docela i těšila.
Info mám od ???? nevim jak se jmenuje. Tenkrát jste spolu byli na hřišti u gymplu a teď se známe z MC, čeká taky miminko v březnu a má holčičku Adélku 3 roky - už určitě víš . Včera jsme se potkali u pošty a tak jsem se hned zeptala jak to s tebou vypadá |
stajda+tomulka a štěpulka | 22901 |
21.11.2008 20:50:37
holky díky moooc,
rodila jsem v Kadani. V noci v jednu mi praskla voda. Před druhou jsme vyrazili, v autě mě to bralo už po 5ti minutách a ve 4,30 byl malej na světě. Oproti Tomáškovi to bylo fakt rychlý, ale taky o to intenzivnější. I když to bylo tak rychlý, tak bych řekla, že to bylo horší...No jsem ráda, že už to mám za sebou.. Tomášek se na Štěpánka hrozně těšil..Pořád ho hladí, líbá...musíme na něj dávat pozor..myslí to dobře, ale ty jeho ručičky nemaj na malýho brášku prostě cit. pořád by ho chtěl nosit.. Marcel kdes vzala info? Mělas Adélku ze začátku doma nebo chodila do školky? Slyšela jsem, že by starší sourozenci měli být ze začátku doma, aby si všichni na sebe zvykli, ale nevím...jsem ráda, že se budu aspoň dopoledne starat jen o jedno... Fotky nevím jestli sem dám..už si nepamatuju jak se to sem dává.. |
21.11.2008 17:37:08
No Domča už taky roste, je jí 10,5 měsíce, takže brzy taky budeme slavit 1. narozeniny. Letí to jako blázen.
|
Suchva;Pája 2.9.00/Ema 24.8.06 | 20118 |
21.11.2008 8:21:30
Stajdo oooooobbbbrrrrr gratulace ke Štěpánkovi.Ať dělá jen a jen samou radost
Co na říká velkej bráška na malého? Kde jsi nakonec rodila? Raduš ahojky,Neříkej,že malé princezničce už bude rok??Tý jo toto uteklo.No co se divím,naší Emuli už byla dva,já chci zpátky to hodné miminkooo))) Marcel co holky?Kolik je už Domince? |
20.11.2008 20:11:39
Ahoj Stáni,
zrovna jsem to chtěla sem napsat, protože jsem se to už taky dozvěděla, ale ty už jsi zatím doma. Moc gratulujeme k dalšímu chlapečkovi a ať jste všichni moc zdraví a šťastní. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.