| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Jablonec n/N

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 1195  [Dalších 1155 >>]
Kytka+2 42898
5.2.2008 22:28:21
Tak kdepak jste ?
Didi je šikulka a kdo chce vidět fotky , tak ať utíká :-))).
http://www.stastnezeny.cz/index.asp?menu=2312&record=

Je tam, poslat vzkaz "MĚ" a já vám, pak na základě toho umožním vstup !

Psí hotel bohužel nevím.
tinas 8544
3.2.2008 20:12:55
Ahoj,není tu někdo z okolí Smržovky,Tanvaldu nebo Albrechtic?
Jedeme na Tanvaldský špičák a já bych potřebovala zjistit,zda někde v blízkém okolí není nějaký psí hotel. Ráda bych si taky zalyžovala a nechci nechat naše štěně labíka samotné. Jednak mám strach o něj a jednak taky o pronajatý domek a auto. :-)
Pokud vítě o nějakém psím penzionu případně o někom,kdo by mi v Albrechticích nebo Tanvaldu štěndo za úplatu pohlídal pošlete mi prosím na email kontakt. Předem moc děkuju.

tinas
kaculaj 53510
3.2.2008 18:56:06
Ahoj Verčunčátko-vítej podlouhé době mezi náma:-) Ta informace se ke mně dostala taky už dřív, no je mi jasný, že to máme už tam odsud. No, když bych všechno, co se nám tam přihodilo sepsala, tak už by to bylo na slušnou žalobu, ale já taková nejsem. Ale už vím, že kdybych tam šla podruhý, tak by bylo vše jinak, no prostě jsem byla prvorodička, ze všeho vykulená a pak to takhle dopadlo...No nic, Sárinka je naštěstí v pohodě a to je hlavní. Skoda, že si s náma nebyla u Janči-bylo to super. Tentokrát holky udělaly i nějaké fotky, takže to máme zdokumentované:-).
Kytko-já jsem asi už dlouho na mateřský, tak mi to nemyslí, ale jak Ti mám poslat ten vzkazík, když mi to hlásí, že ho posílat nemůžu, protože nejsem zaregistrovaná, nebo co??? Já vím, jsem tele, tak se omlouvám:(
LadyVer 26653
1.2.2008 22:59:17
Ahojky Holky, ozývám se po dlouhé době. Byla jsem týden u našich a taky jsme byli nemocní. Všichni kromě zvířátek :-)
Honzík měří 75cm a váží 8,5kg. Je šikula, chodí kolem nábytku, spinká mi celou noc. Takže pohodička. Jo a stále nemáme zuby.
Koukám, že jsem prošvihla srazík. Stejně bych nemohla kvůli té nemoci.
Kačko, nevím jestli to víš...Dostala se ke mně informace...Jak jsme měly rodit a nemocnice zničehonic malovala, tak to nebbylo, že by potřebovaly nutně vymalovat, ale měli tam zlatého stafilokoka... Tak museli uzavřít oddělení...
Vítám nové maminky a budu sem chodit častěji. Slibujíííííííí ~g~
Kytka+2 42898
31.1.2008 23:13:06
Tak holky, Didi je šikulka a už je na místě a čeká se na vás :-))) !
Didina+J4/96+ J3/07+E5/10 53519
31.1.2008 10:55:17
fotečky jsou super - díky :)
do Jb jedeme dneska, tak to zkusím a když to neklapne, tak někdy přííííístě :-D

Kytko, už jsem tě tam našla ;)
Kytka+2 42898
30.1.2008 23:19:27
Výzva - souhlasíte s politikou Čezu?
Tak tahle výzva koluje všude možně po netu a lidé si ji posílají emaily. Zapojíte se také?

SOUHLASÍTE S POLITIKOU ČEZu?

Souhlasíte s politikou ČEZu, s neustálým zdražováním, nehoráznými odměnami managerů ČEZu atd.?
Jestliže nesouhlasíte, pak je na čase vyjádřit svůj nesouhlas, a to tím, že v předem daném čase vypneme všichni, všechny spotřebiče.

Dnem """"D"""" je pátek - 1. února 2008.

Hodinou """"H"""" je 18.00 hodin přesně, a to na dobu minimálně 10 minut.

ČEZ to nepřehlédne, neboť mu tím vzniknou technické komplikace. Činíme tak v naději, že si ČEZ uvědomí, že nemůže neustále bezostyšně zdražovat a my budeme jako ovce poslouchat a platit, platit, platit.

Pošli tento text všem tvým známým, aby byl účinek zřetelnější!!!
Kytka+2 42898
30.1.2008 22:35:11
Didi, čekám tě, kdepak jsi ? Na osobní stránce si tu diskuzy dej do oblíbených (je pod dětičkama), vstup máš povolen !
Kytka+2 42898
30.1.2008 20:53:01
Ahojík,
teda Jani bylo to super, díky moc :-D
Já jsem ještě fotky nestáhla, ale snad se do toho dám .

Tady jsem to založila, tak mi tam písněte vzkazík a já povolim přístup !
http://www.stastnezeny.cz/index.asp?menu=2312&record=
Anni&Annika 50178
30.1.2008 9:50:21
poslala jsem vam holky foteckyR^
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 1195  [Dalších 1155 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.