| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Chomutov

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 8932  [Dalších 8512 >>]
Hanka +Janča 5/03 +Petřík 1/06 7893
20.6.2007 12:18:55
Jůva Ivko, to by byla koupačka....
jen aby ti sousedi....

No, mně se děti koupou leda na balkoně... on stejně Petřík není ještě úplně OK, tak je tam většinou Janča... i když, včera jsem bazén ven nedala. A v pondělí na chvíli, když Petřík spinkal...

My přišli z Broučka - Petřík usnul tady před barákem, tak jsem ho jen přendala do postýlky a budu se muset vrhnout na prádlo... ale mám nahraný nějaký filmy, tak to půjde samao :o)))
Ivka,kluci 17.5.94/22.10.04 27302
20.6.2007 11:18:06
Čau,pátek by šel,ale má pršet,snad se to nevyplní.
Holky my máme na zahradě nový bazen a řekla bych ,že se tam vejde aspoń tak 10 lidí.Byl v akci za 1200 Kč.Je strašně velikej a už druhý den ho napouštíme a pořád to ještě není plný.Nechci vidět ten účet za vodu,ale prý se to naplní jen jednou a měl by vydržet celé léto.Máme i měřiče PH a nějaké tablety,no úplná věda.Teď se jen modlím,aby tmavší sousedi od vedle nedostali chuť na půlnoční koupačku.
Ivča,Terka4r,Honzík2r
  • 
19.6.2007 22:32:20
Ahoj Petruš,zatím to vypadá,že to v práci zabalím,do vily už jsem se Verče nahlásila,ale do Broučka nemám šanci ,prý jsem dlouho nechodila tak,už mají na čtvrtek někoho jiného,jedině v úterý a to bych ráda zase do vily ,takže do Broučka chodit nebudeme,to jsou teda zloději zlodějský,jinak my neletěli,táta nás nechtěl pustit do letadla,prý to každou chvíli padá,takže děti byli zklamané,nedal si to vymluvit,tak kdy holky půjdete do Bremenu?Přišla bych,nepůjdete v pátek?
Věrča s Aluškou 08/04 27554
19.6.2007 11:19:36
Ahojky všechny,
Petruš, kdybych koupila ty letenky, tak bysme přišly na řadu až po šesté a to ještě kdoví jestli. Necháme si to na někdy jindy a i s taťkou. Že si to Vítek pamatuje, to věřím. A s tím kolem, jsem už ponaučená a jakmile jdu od kola, sundavám z něj co se dá a zásadně ho zamykám k něčemu, co jen tak někdo nevezme. Ale přesně jak píšeš, možná že kdyby jsi ho tam nechala, vzali by ti něco jiného. Někdo opravdu krade "jen ze sportu", bohužel i tací jsou mezi námi.
kosicek 33064
19.6.2007 10:24:56
Ahojky,a krásný den.
Verčo, na let se čekalo přes dvě hodiny :-o, také jsem to vzdala-my bychom přišli na řadu až po 5h a to už jsme museli být doma-navíc bych musela mít na klíně 2 děti, tak příští rok s taťkou a už si to užije i Štěpa-Vítek vyhlídkově letěl těsně po druhém roce a stále si to pamatuje,očka mu zářila-byl nadšený a bylo mu líto, že nepoletíme...

Ivčo s Honzíkem a Terkou, tak to se na tebe v centru budem zase těšit, pokud se opravdu vrátíš na RD-přihlásíš se znovu i do broučka? Zatím to vypadá, že ve čtvrtek nepřibude nikdo nový, protože je tam narváno...Vás jsem v Pesvicích nepotkala-letěli jste letadlem?
No, někdo mi tam ukradl nové zadní světlo z vozíčku-a to jse uvažovala, zda si ho mám sundat, ale pak jsem si řekla, proč by ho někdo kradl? No, ale zase kdyby jsem ho schovala, tak by mi z kola zmizelo třeba něco jiného, protože někdo prostě krade nejspíš ze zábavy :-(
18.6.2007 13:45:32
Věrko my jsme neletěli,byli jsme se jen podívat.Létání mám teď dost.
Věrča s Aluškou 08/04 27554
18.6.2007 13:38:48
Přeji pěkný den všem,
Ivčo, tak v Pesvicích jsem se byla s Aluškou též podívat. Chtěla jsem s malou letět, ale když jsem viděla to kvantum lidí, vzdala jsem to, čekaly bysme nejméně do osmi a ještě bysme se asi nedočkaly. Ale koukala jsem, že létali i v neděli, nejspíš dolétávali, co už měli lidi koupené letenky. My se tam byly podívat jen na chviličku, čekala jsem, až se malá vzbudí a pak jsme byly bez taťky, byl v práci.

Ivko, vy jste si s klukama zaplatili ten let a letěli jste?
16.6.2007 21:57:43
Ivko, o Apaluše vím... ještě ale vůbec nevím, jak to u nás doma bude!
Takže já to budu muset asi řešit na poslední chvíli... a taky ... se dvěma dětma sama - bez Petra - to je na blázinec!!!!
16.6.2007 20:26:55
Ahoj Hani,tady u nás v Praze to bylo dobrý,chtěli ochutnat jen jednu vodu a vše nám prošlo.Horší to bylo při cestě zpátky.Měla jsem pro malého naprosto miniaturní lahev s dobrou násoskou( o tu mi šlo) s obyčejnou vodou a ta mi neprošla.Musela jsem ji vyhodit.Pohádala jsem se tam v angličtině s tím celníkem,ale bylo mi to prd platné.Asi by mne radši zatknul,než mi povolil vodu.Přitom Vojta měl v batohu velkou lahev s vodou a ta prošla.Tak to mi teda řekni,podle čeho se řídí.Spíš se chtěl na mne vytahovat chytrák jeden.
Dovolená byla paráda,krásný hotel,počasí,moře...no zkrátka paráda.Konečně jsme mělo po 3 letech pěknou dovolenou.

Psala ti Káťa o té apaluše???
16.6.2007 18:39:25
Ivko, teda to musely být zážitky!!!
Fakt úúúžasný fotky - moc vám to všem sluší!!!

a jak jste přežili to letadlo a přísná bezpečnostní pravidla????
Jak to nakonec bylo s pitím a přesnídávkama???
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 8932  [Dalších 8512 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.