| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Chomutov

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 8932  [Dalších 8642 >>]
Růžovka horská 28371
20.3.2008 7:42:45
Moc zdravíme,
nestíhám moc nakukovat, termín por. je na krku, do teď jsme se drželi, aby nebyl předčasně, tak krizi jsme chválabohu zažehnali. Jen jsem tu zahlédla téma školky, tak jen přidám naši čerstvou zkušenost:

Štěpánka jsme měli do školky přihlášeného na pořadníku více než 2 roky. Nyní je v ní nová ředitelka, nové požadavky, pořadníky vyhodili a už neplatí a děti musí k zápisu (myslím, že byl tento týden). Nám ovšem řekli ať k němu vůbec nechodíme, že to nemá smysl, protože Štěpánkovi budou tři roky až 7.10. a do školky přijmou jen děti které dovrší tři roky do 31.8., takže jsme pro ně o měsíc a týden mladší a máme smůlu. Prý si můžu po zápisech zavolat jestli nějaké místo zbylo, ale že si dopředu myslí, že nemáme šanci.. Chtěla jsem ho tam dávat jen na nějaký ten den v týdnu kvůli plavání miminek a troše času na práci, protože začnu pracovat z domova, ale smůla..můžu být oficiálně pracující matka, ale dítě je o měsíc mladší tak nemá na školku nárok. Nějak si neumím představit co bych dělala, kdybych teď nebyla těhotná a musela jsem už v říjnu nastoupit do práce, kam bych ho dala, když na školku je podle nich "mlaďas"?...
Tak asi tak..to jen naše čerstvá zkušenost se školkou...
kosicek 33064
17.3.2008 11:31:26
Myslím, že tady v Jirkově zase takový problém není-zvlášť pokud chceš umístit 3 leté dítě a ne 2,5 leté.
Tady je seznam a kontakty na Jirkovské školky

http://www.jirkov.cz/skolstvi/materska-skola/

Zvlášť Na Borku bývá volno (myslím Mašinka?)

Já půjdu s dcerkou na zápis za rok
Markéta, Kačenka, Lukášek 20282
17.3.2008 11:09:47
Mrkni na www.mschomutov.cz jsou tam kontakty na Skolky v Chomutove, Jirkovske tam bohuzel nejsou ani jejich stranky jsme nikde s kamaradkou nenasly. Zalezi na tom kde bydlis a jestli touzis po necem specialnim :-)
Katushka 51081
17.3.2008 9:56:11
Ahoj holky, můžete mi někdo prosím poradit, jak je to tady se školkama? Sice máme ještě dva roky čas, ale po zkušenostech ze západu Čech to radši zjišťuju s předstihem....prosím o info o CV i o Jirkovských. díky moc ;)
Katushka 51081
17.3.2008 9:52:59
Ahojky, víc inoformací o tom kurzíku najdeš na www.gracent.cz ;-)
Míša a Matoušek
  • 
12.3.2008 17:16:35
Ahojky...máme moc velkou prosbu. Rodila jsem 16. listopadu v Praze U Apolináře. Ve stejný den porodila Honzíka Pavlínka. Leželi jsme spolu na rizikovém odd., na JIPu a pak i na šestinedělí. Moc jsme si rozuměli, ale vůbec mě nenapadlo si od ní vzít telefon (třeba na letní výlet za nimi). Pocházím z Prahy a ona z Chomutova, tak mám to hledání trochu těžší. Chtěla bych se zeptat jestli se tu náhodou neobjevuje nebo jestli jí náhodou někdo nezná. Jmenuje se Pavlína Bajerová, je jí 36, je učitelkou a má dva syny.Mockrát děkuji. Míša a Matoušek
Radus+V+J 34821
4.3.2008 20:36:25
ahoj holky,
prosim vas, netusite nektera, v Chomutove se pry ma nove otevirat (davaji to na blaniku) nejaka fakulta, nebo katedra udajne sociologie nebo grafologie, nevite?? za jakekoliv informace vam budu vdecna, info prosim na mail, diky!!!;)
pero 76963
4.3.2008 18:55:17
Ahoj, ja jsem Lucka, z Jirkova primo nejsem, ale stravila jsem tam kus zivota..v Mostecky. Rocnik 81. Hledam stare kamarady.
michalakos 78571
24.2.2008 15:13:32
Maminky nevim jestli to sem vůbec patří,jsem tu prvně,takže mne kdyštak prosím omluvte.Chtěla bych vám nabídnout oblečeníčko pro vaše dětičky,mám spooooustu věciček různých velikostí.Neni problém přijít k nám domu a vybrat si,nebo poslat fotečky meilem.Věcičky jsou za lidové ceny,tak si klidně písněte;);)
Ivka,kluci 17.5.94/22.10.04 27302
14.2.2008 15:57:41
Je to tam (díky Katy),ta první fotka je nějaká malá,tak je tam ještě jednou.
Šimonek lyžoval jedna báseň.Pro malé děti tam byl skipas a byl úplně super.Myslím,že si lyžovačku Šíma oblíbil,dokonce i já tomu přišla na chuť.Pújčila jsem si lyže od Vojty a zvládla jsem i vlek ( nestála jsem na tom 18 let!) .No myslím,že Šimáček bude po mně :-D
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 8932  [Dalších 8642 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.