Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Gábina |
• |
21.12.2005 19:13:04
Ahojky,
hledám 20 schopných, samostatných a ambiciózních lidí, na pozici pojišťovacího poradce. Kandidáti by měli mít dobrou organizační schopnost, příjemné vystupování a být komunikativní. Nabízená pozice má flexibilní pracovní dobu a nadstandardní platové ohodnocení. Kandidáty vyškolíme a budou mít kdykoliv k dispozici odborníky, kteří je povedou, pokud by si nevěděli rady. Přijďte na nezávislý pohovor. Stručné životopisy zasílejte na e-mail gpazdernikova@cpoj.cz nebo volejte na tel: 603749230 Nabízím: - práci v kapitálově nejsilnější pojišťovně v ČR, s nejdelší tradicí - pružný systém vzdělávání, možnost profesního růstu - příjemný pracovní kolektiv, kvalifikovanou práci - vysoké finanční ohodnocení - zaručené následné a čtvrtletní provize, další finanční i nefinanční ohodnocení - adresný materiál + kmen klientů PRÁCE, KTEROU NABÍZÍM JE V PRAZE !!! Těším se na Vás Gábina |
• |
21.12.2005 19:08:23
|
Dooly. | 12201 |
3.8.2005 21:01:38
Ahojky,
Můžete mi poradit něco vhodného pro srazík s kamarádkou,kt.má stejně staré dítě? Jak to vypadá v bazénu? Jak na koupáku? Kde je prima hřiště? Nějaká restaurace zařízená pro děti? Díky za všechny tipy! Budeme nedaleko na dovolené.. |
budinska |
• |
14.7.2005 11:38:22
Zkus pohledat na hlavní stránce diskuse.
|
Jana |
• |
6.1.2005 8:37:49
Nabízím pro lidi z Plzně a okolí práci pojišťovacího poradce. Jedná se hlavně o prodej životního pojištění a penzijního připojištění.
Kontakt mail: viking@raz-dva.cz, mobil: 602 109 139 |
Katka, Maki, *03 a Anicka, *08 | 10743 |
8.9.2003 21:41:37
Jeste me napadlo, ze se muzes optat v sokolovne, tam kdysi taky bezely nejaky sportovni krouzky, a asi vis kde je, kdyz se jde z namesti ke Druzbe, tak tesne nad tou krizovatkou, prakticky proti Druzbe.
Dej vedet jak jsi dopadla. |
Radka |
• |
4.9.2003 19:09:35
Katko dík za radu, já to omrknu a dám vědět, jak válčíme. Teď jsem Kačku přihlásila na výtvarku u nás ve školce, ale ještě potřebuji něco, aby se trochu unavila a nebyla takový divoch, třeba mažoretky, nebo tak něco.No uvidíme, měj se hezky a dík
|
Katka, Maki, *03 a Anicka, *08 | 10743 |
4.9.2003 12:36:58
Ahoj,
co se Klatov tyce, byvala velmi rozmanita nabidka DDM. Nejlepsi by asi bylo skocit si primo tam, urcite to maji vsude vyvesene a vybrat si, ceny byly velmi rozumne. Pokud vim, tak stale funguji, i kdyz uz jsem s nimi spoustu let nemela co do cineni. Pokud nevis kde to je, pokusim se to popsat (adresu z hlavy nevim). Pujdes od krizovatky u parku (velka, svetelna s vypadovkou na Luby a Zeleznou Rudu) smerem k Drnovemu potoku. Je to autem neprujezdne, musis pesky. Tesne pred mostem pres Drnak zahnes silnickou vlevo, ktera se trosku staci a po par krocich skoncis v arealu. Jinam to nevede, takze zabloudit se neda, je to asi dve minutky chuze od ty krizovatky. Pevne doufam, ze tam stale jeste sidli a ze najdes co hledas. |
Radka 29+ Kačka 5,5 roku+ Klárka 2 roky |
• |
24.8.2003 20:03:12
Ahojky, ráda bych se poptala, zda někdo nevíte jaké kroužky fungují ve zmíněných městech pro cca. šestileté děti. Mám na mysli výtvarné nebo pohybové. Dík.
|
zblunk | 10182 |
24.7.2003 19:50:39
Ahojky,
jsem z vesnice mezi KT a Susici, mam 6-ti mesicni holcicku a rada bych si dopisovala s nejakou mladou maminkou... lsverakova@email.cz |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.