Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Kačka + Eli 06+Ali 10 | 70629 |
19.2.2008 11:05:57
Ahoj holky kde jste všechny?Koukám a tady pořád nikdo.
Doufam ze jste vsichni zrave vy i miminka všem posíláme moc pozdravů a pus. |
Radka+Sofinka 07/07 | 63116 |
6.2.2008 12:15:24
Ahojte maminky! Chci se zeptat, jestli některá nevíte nebo dokonce nechodíte plavat s mimískama...my už teda takovej mimísek nejsme - 7 měsíců, ale docela nás to láká. Zajímalo by mě, kolik takovej kurz stojí, kde ho provozují a prostě nějaký info, určitě o něčem víte. Děkujemeeee
|
Nikolydys | 53564 |
5.2.2008 18:06:34
Nazdárek, tak kdepak jste, HALOOOOO!!!!
Koukám, že nás šoupli jinam, tak snad v tom nemáte zmatek jako já.... Já jsem teď byla týden u našich,protože nám taťka onemocněl a nechtěli jsme, aby to chytil malej, tak jsme se izolovali a bylo to super. Nic nám nechybělo, dokonce jsem si přes den i odpočinula a tak se nám ani moc domu nechtělo |
Nikolydys | 53564 |
28.1.2008 20:16:38
Katko, tak to se nám musíš pochlubit s pokojíkem pro Elišku
Zoubky jsou svinstvo Na to se netěšim, až budu vláček kočárek a malého budu někde nahánět. Také se chystáme k moři v dubnu, ale Egypt s malym asi nerisknu! |
28.1.2008 11:51:16
Jo a ještě jsem vám zapoměla říct,že koncem dubna letím s malou na dovolenou do Egypta.
|
28.1.2008 9:04:52
Ahoj tak koukám tady mrtvoNějak jsem poslední dobou neměla čas začínáme Eli dělat novej pokojík už bude mít postel postýlka půjde do sklepa a zůstane tam pro brášku nebo ségruJinak u nás vše v pohodě leze nám 9 zub a je docela ufnukaná do kočárku už jí nedostanu tak všude jen chodíme.
|
Nikolydys | 53564 |
25.1.2008 9:35:17
Ahojky,
ty jo, kdepak se touláte? Už se tu dlouho neukázala Katka a nebo Kačka??? Ve středu zemřel strejda, takže jsem jela s malym k tetce, jelikož se sesypala a musím říct, že jí malej tak zvedl náladu, až se dokonce i smála Včéra měla babička narozeniny a přijela do Varů i teta, tak malej byl zase pro všechny tak trochu vysvobozením.. Dnes má manželovo škola maturák, ale nemam popravdě náladu jít a hlavně vim, že malej by s nikym jinym než se mnou neusl!! No a hlavně tento měsíc měla narozeniny neteř, jedna babička, druhá babička, Pepovo synovec měl a dnes má můj synovec, příští neděli má ségra a my máme roční výročí (svatba) a jelikož penězi moc teď po svátcích neoplýváme, tak raději budu doma |
Alexandra___ | 30439 |
22.1.2008 20:44:24
Nikol: Ale bavím jen sem vůbec nekoukám. Já jsem vůbec nepochopila tu zprávu na ICQ, tak jsem koukla sem a čtu že ses chtěla sejít.
Ty jsi byla v Alfe v MC? Pry to tam je moc hezký, chodí tam kámoška. My dnes byly v bazénu, Klárka opět řádila jak pominutá, já se tam aspoň odreaguju od všech těch starostí. |
Nikolydys | 53564 |
21.1.2008 20:45:14
Alex, ty se se mnou nebavíš?
Dnes jsem byla s malym v mateřském centru a bylo to super, ale byli jsme tam sice od kategorie 0-1rok a byli jsme tam skoro nejstarší, byli tam tříměsíční a šestiměsíční mimka a ty jen leželi. Za to Pepin, to tam chtěl prozkoumat, tak nám paní řekla, že máme přijít ve středu, už s těmi staršími, že tady se malej nudil a tam je to zábavnější - říkanky, písničky a tak.... Tak uvidíme... |
Eleanoris+ Kubík | 56949 |
21.1.2008 10:45:10
ahoojda jj byli sme tam a super, dali sme si to zase na dve hodky..jen bych pak pri tom oblikani potrebovala k sobe jeste tak tři lidi aspon....sem se oblikala a dala sem malyho na zem....sla sem do skrinky a ten prdola zdrhnul za roh....tam bavil vsechny v satne :0))) pak sme sli do pizerky a je to tam dobry....meli tam i zidlicku pro miminka tak sem ho tam dala a sedel s nama u stolu jak velkej chlap....:0)))
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.