| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Kutná Hora

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 873  [Dalších 843 >>]
MrakovaK 99270
30.8.2010 7:51:38
no, my máme zvířata, tak když jsme hledali vhodný domek, prostě jsme ty u silnice rovnou vyřadili. I když jsme se byli kolikrát podívat na velmi pěkné domky, když byly u silnice, bohužel neměly šanci. Nakonec jsme našli domek na vesnici u dvou větších měst, tak ho opravujeme, krásná zahrada a klídek, tak jsme rádi. Já bych se neunáhlovala, být vámi.
KackaD a Tobik 42056
30.8.2010 7:51:27
no mam jeste jine domeckove adepty, ale po roce a pul hledani mam pocit, ze kazdej barak proste neco ma :( a na to postavit svuj nemame cas ani finance, je to tezke rozhodovani a myslim ze ta silnice ho hodne ovlivni :(
KatVafi 69093
30.8.2010 7:50:41
Kacko, píšeš, že už jsi u hlavní silnice bydlela, takže na určitý hluk budeš zvyklá, já myslím, že by to šlo, hlavní je, že máš část domu do zahrady. Co by byl platný dům v klidné ulici, kdyby se vám nelíbil nebo jste se v něm necítili dobře, pokud vám padl dům do oka a budete v něm rádi, dá se zvyknout na ledasco ~;), horší je to v opačném případě, to pak člověk hledá kdejakou mouchu (vlastní zkušenost ~;)).
KackaD a Tobik 42056
30.8.2010 7:46:52
jinak ten dum ma 350m2 uzitne plochy vcetne pudy, vlastni byt ma asi 100m2 a jen dvougaraz ma 68m2 dilna 14m2 a manzel je modelar a ja jsem zacla sit, takze i mistnost na pracovnu se tam najde, jedine co resime je ta hlucna silnice, pudni prostor jde cely predelat na bydleni a udelat tam okna vsechna do zahradky, potom by clovek ani nemusel tolik pouzivat v budoucnu ty dva spodni pokoje, ktere jako jedine maji okna do silnice
KackaD a Tobik 42056
30.8.2010 7:44:44
no s nasima jsem bydlela taky u silnice okno neoddelovala ani predzahradka a nijak mi to neprislo, i na kamiony s vozenim repy do cukrovaru jsme si zvykli, ale je to slozity, kvuli divne rodinne situaci musime utect, nad nami bydli muj otec a i kdyz ma svuj vchod svuj byt, tak to neklape, cim je starsi tim je to s nim horsi :(
KatVafi 69093
30.8.2010 7:43:30
Bydleli jsme v domě u hlavní silnice, kde byl fakt velký provoz, všechna okna byly k silnici, jen jeden pokoj do zahrady....to bylo na prd, ale jestli máte většinu pokojů do zahrady, tak bych to neřešila, zvlášť, když dům jinak ve všem vyhovuje. Utýct budete mít kam, větrat bude kudy, takže za mě ano ~R^.
KackaD a Tobik 42056
30.8.2010 7:38:51
Dani mas zkusenost? Ja se ty silnice moc bojim prave...... ale ten dum je uzasny, chjo dilema veliky, silnice hlucna :(
KackaD a Tobik 42056
30.8.2010 7:34:32
Ahoj líbí se nám jeden domeček v Bečvárech, je super, jediná jeho nevýhoda je, že je u té hlavní kutnohorské silnice. Rádi bychom utekli ze satelitu, kde bydlíme, kde nám hučí dálnice, kde se práší a máme malý byt se zahrádkou, do domu, tenhle vyhovuje suprove, ale co ta silnice??? Co si myslite? Jinak okna jsou do silnice jen z koupelny a dvou pokoju, jinak vse ostatni do zahrady.
Martina
  • 
16.8.2010 10:12:41
Dobrý den milé maminky, pokuď ještě nemáte svého pojišťovacího poradce,který by Vám byl kdykoliv k dispozici,nemuseli jste nikam chodit,nabízím Vám svoje služby,protože pracuji v oblasti pojišťovnictví.Můžete se mi nezávazně ozvat a ráda Vám poskytnu informace,které Vás budou zajímat a pak,když budete mít zájem,můžeme ušít pojištění přímo dle Vašich požadavků a potřeb jak pro Vaše nejmenší,tak pro Vás,tak pro Vaše auto,dům,byt domácnost,atd.Budu se těšit:o)Hezký den,Martina
m.2103@seznam.cz
adalajda+ Ondra05/05+Bára07/09 25750
7.4.2010 13:35:40
Holky to tu fakt nikdo není na kočárkování, klábosení a tak?
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 873  [Dalších 843 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.