Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Vivik,Jiří 94,Vít 04 | 13428 |
26.4.2009 18:36:37
Ahojky.
No, je to vrozená vývojová vada, takže dědičné by to nemělo být...ale. ...Tuším, tady někdo psal, že jeho maminka také měla tuto vadu. A mezi námi, mě je divné, že já i moje sestra jsme v tomto případě také na jedné lodi - tedy, že obě máme zdvojenou dělohu. V případě holčiček bych stála o utz, tam by to mohli zjistit a není to klasicka gyn. prohlídka.... Jinak já mám teď starosti, náš pladší špatně slyší, zítra jedeme do Motola, podle vyšetření z Pardubic by měl mít pouze zbytky sluchu . Tak jsem zvědavá, co zítřek přinese. |
Klárečka(Kiky+Terka) | 37379 |
19.3.2009 15:42:33
Ahoj holky, nakukuji po delší době, moc to tu nežije. :(
Najde se tu nějaká maminka, která má vadu dělohy a už dospělejší dceru, která má dělohu ok? Někde jsem se dočetla, že je to z velké části dědičná záležitost a že je veliké riziko, že nebude mít dcera dělohu žádnou :( Protože mám doma dvě děvčátka, tak z toho mám docela obavy. :(( |
3.2.2009 9:09:10
díky za další příběh, věříme, že další mimi na sebe nenechá dlouho čekat.
A propos, moje sestřička, kvůli které jsem to tady zakládala je těhu . |
Dělohy | 88757 |
30.10.2008 10:01:50
Ahoj všichni,
dnes jsem našla tuto diskusi a nedalo mi,abych nenapsala.Sice sem již dlouho nikdo nepsal, ale snad zase začne.V devíti letech mi zjistili solitární ledvinu vlevo(VV- jedna ledvina), přišli na to akutními bolestmi břicha,měla jsem několik operací.Ve 12-ti letech opět akutní bolesti břicha, zjistili uterus duplex.Mám úplná dvě těla děložní, dva čípky,jedna pochva(setkala jsem se s případy zcela zdvojených děloh+vagin).Až na ty operace naštěstí v poho.Celá léta mi tvrdili,že nebudu mít nikdy děti.Teď je mi 31 let,mám 5-ti letou dceru, zcela zdravou,těhotná jsem byla v pravé děloze,těhot.rizikové,ale bez probl.Ještě v porodnici jí dělali sono ledvin,chtěla jsem hned vědět zda má dvě- a má.Viděl ji můj gynekolog a zatím vše vypadá o.k.Sice to teď zaručeně nezjistí, ale zatím mi to stačí.Teď se snažíme o druhé, sice už nějak dlouho, ale třeba to ještě vyjde.P.S.Porod byl hrůza, měla jsem také Préeklampsii,ale stálo to za to!!!Držím všem takovým ženám palce,ale pozor,není mnoho doktorů,kteří se v tom vyznají,jedna "MUDR"mi řekla, že by to ani nepoznala!Už jsem k ní nešla... |
15.10.2008 16:44:09
Lindo, díky za Tvůj příběh
|
Linda + 2 kluci | 11930 |
7.7.2008 1:06:25
Ahoj holky,
ja mam uterus duplex take, mam 2 krasne zdrave kluky, 4,5 a 2 roky. Kazde tehotenstvi bylo v jine casti delohy. Oba porody byly cisarskym rezem, mam jeste 2 delozni cipky a oba kluci byli koncem panevnim (od 6 mesice se uz neotocili, meli malo mista). Zadny potrat ci nedonosene tehotenstvi jsem nemela. Pravda, oba se narodily o neco drive, ten starsi o 3 tydny a ten mladsi o 2 tydny, ale to v podstate neni nic hrozneho. Vim, mela jsem stesti, rikali mi, ze se muze stat, ze nekolikrat potratim, s kazdym potratem se bude deloha zvetsovat a zvykat si na miminko, az se jednou zvetsi natolik, ze se mi podari mimco donosit. A vidite. Me se to podarilo hned napoprve! Mela jsem sice rizikove tehotenstvi a hrozilo predcasne narozeni, ale nic takoveho se nekonalo. Ani v nemocnici jsem behem tehotenstvi nelezela. Kazdy lekar vam rekne, ze to musite nechat na prirode, ze ta si s tim poradi. Ano, u kazdeho je to velice individualni. Ja jsem se to dozvedela v 16ti letech, mela jsem z toho depku jak hrom, obrecela jsem to a vite, co mi pomohlo? Ma tehdejsi gynekolozka rekla: Vite, ja tu mam pani, ktera nema delohu vubec, ona nikdy deti mit nebude, vy mate "2 delohy", vy tu sanci mate, tak si toho vazte. |
7.6.2008 13:19:59
Žabátko, díky za příběh. Můžu se zeptat, jaké vady vrozené mají tvoje děti?
|
7.5.2008 14:41:42
Asi už pozdě odpovídám a pohyby už cítíš, ale na tom, zda v pravé nebo levé části nezáleží.
|
18.3.2008 14:16:42
Ahoj holky,
po delší době opět nakukuji zda na diskuzi. :) Jdu pro vaše zkušenosti. Nyní jsem potřetí těhotná - dvakrát těhotenství v levé dutině dělohy. Nyní prvně v pravé. Já doufám, že to zvládne taky. A teď moje otázka. U prvního těhu jsem cítila pohyby v 19tt, u Kristýnky o 2 týdny dřív, tedy v 17tt. Nyní jsem v 18tt a zatím stále nic. Mám se brát jako "prvorodička",když ta půlka dělohy je těhotná poprvé? Holky s bicornisem vícerodičky, jaké máte osobní zkušenosti?? |
14.1.2008 14:43:47
Mravenečku, popros o ultrazvuk ledvin, ten tě uklidní. Moji kluci ho mají za sebou, manželova babička měla jednu ledvinu, tak jsem je nechala prohlédnout.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.