| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Králík

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 1632  [Dalších 1612 >>]
77kraska 132593
2.6.2024 14:54:36
§ 302a tr zak

Chov zvířat v nevhodných podmínkách
(1) Kdo chová větší počet zvířat v nevhodných podmínkách a tím ohrožuje jejich život nebo jim způsobuje značné útrapy, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok nebo zákazem činnosti.

(2) Kdo chová zvířata v nevhodných podmínkách za účelem obchodu, anebo kdo kořistí z takového chovu, a tím ohrožuje jejich život nebo jim způsobuje značné útrapy, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až čtyři léta nebo zákazem činnosti.
77kraska 132593
2.6.2024 14:54:02
schvalne jsem se koukla...pisu sem jen prvni odstavce, kde je zaklad:

§ 302 tr zak

Týrání zvířat
(1) Kdo týrá zvíře surovým nebo trýznivým způsobem, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až na tři léta, zákazem činnosti nebo propadnutím věci.
77kraska 132593
2.6.2024 14:51:45
Inko, jo, zvirata jsou chranena i v trestnim zakoniku a v nejakych dalsich zakonech jako je zakon o ochrane zvirat a ani nevim, jak se ani jmenuji ty dalsi zakony, to neumim, to nedelam
77kraska 132593
2.6.2024 14:50:05
Inko, kdyz si koupis vzacńeho kralika, tak se muzes zavazat, ze o nem budes informovat prodavajiciho :-)
zalezi, k cemu se zavazes...prave proto mame takovy moderni a uvolneny obcansky zakonik, aby si lidi mohli dohodnout kdejakou blbost

moji znami koupili barak a s nim psa a zavazek, ze tam psa dochovaji a ze majitel se na nej bude chodit divat
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
2.6.2024 13:58:18
A já myslela, že když si něco koupím, je to moje a nikomu není nic po tom, co s tím udělám.
Samozřejmě kromě trápení zvířat, ale to je snad už zakázané v nějakém nadřazeném zákoně.
77kraska 132593
2.6.2024 13:42:35
Koprivo, navstevy zvirete v byte kupujiciho mi taky prijdou moc....to jeste pochopim v te smlouve o vyporadani spolecneho jmeni manzelu, kdyz manzele meli spolu nekolik let psa a po rozvodu ho ten druhy manzel chce navstevovat a chce byt informovan o jeho zdravotnim stavu (to jsem ve smlouve videla a nikdo se nad tim nepozastavoval)...ale u kralika, ktereho chovatel znal jako "miminko", tak nevim, co uvidi na dospelem kralikovi za 1.000 Kc

to by musel byt fakt chov svetovych parametru

kdysi se psalo, ze Petr Kellner koupil dceri kone na parkur za 250 milionu....tu smlouvu bych chtela videt

https://cc.cz/nejbohatsi-cech-petr-kellner-koupil-sve-dceri-kone-za-250-milionu-korun-preplatil-i-billa-gatese/
Kopřiva Dvoudomá 34182
2.6.2024 11:48:49
Sedmi,
nikdo neříká, že kupující má mít samý práva a povinnosti žádný.
Ale rozhodně to, co je sjednaný v tý kupní smlouvě, je strašlivě extenzivní a pro ochranu zájmů chovatele naprosto nadstřelený, to ať se na mě nikdo nezlobí.

Ropucha + 2 120300
2.6.2024 11:37:26
"Proti emocím zdravý rozum nefunguje."

Přesně tak.
Viz debatu o hokeji ~:-D
Viz politiku, viz média, viz veškerý marketing...
Emoce jsou zdaleka nejsilnější řídící páka.
Racionalita je až daleko v závěsu.
77kraska 132593
2.6.2024 11:36:20
jinak ovsem u takove smlouvy je kupujici spotrebitel, to jsem videla nekde v judikature, tykalo se to ustajeni kone, taky smlouva mezi podnikatelem (vlastnikem staje) a spotrebitelem (vlastnikem kone)

u "predmetneho kralika" to prodavajici urcite dela na kseft, kdyz jeden kralik stal 1.000 Kc, tak to ma jiste jako podnikani
77kraska 132593
2.6.2024 11:34:12
Magrato, kamaradka ma starickeho kocourka, ktery se narodil bez jednoho oka, jinak je krasny a ma ho roky...krom toho chybejiciho oka je uplne zdravy

ja koukam na instagramu na vselijaka stenatka a kotatka z celeho sveta, kolikrat tam vidim stenata, co se narodila bez nohou a pohybuji se na vozicku a jinak delaji panickum radost

ale jo, jsem z mesta, vesnici znam jen z chalupy, takze to vidim jinak
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 1632  [Dalších 1612 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.