| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Hypospadie - rozštěp močové trubice

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 2735  [Dalších 2575 >>]
lutre 105072
19.4.2013 22:13:50
Po téměř dvou letech od úspěšné operace jsme byli na kontrole u doc. Kočvary, po celkem dlouhém čekání (což je sice klasika, ale rádi si na pana docenta počkáme)jsme se dozvěděli, že je vše v nejlepším pořádku a na kontrolu se máme dostavit až za 5 let!!!!Takže super zpráva.
Přeju všem ostatním maminkám a jejich chlapečkům, aby je na kontrolách a vůbec čekali jen takové dobré zprávy. My byli na operaci hypospadie ve 2 letech a když to tak beru zpětně, tak jsem moc ráda, že to bylo zrovna v tomhle věku, malej byl klidnej, zvládl vše na jedničku, on by to asi zvládl i ted, ale tech řečí okolo :-)
tak přeji všem hodně sil a trpělivosti. :-)
LenkaKK 119380
11.4.2013 21:39:48
ve středu 3.4. byl syn operovaný na Karláku, vývod dostal ne do pytlíku, ale do plínky, doktoři se na svou práci dívali spokojeně natolik, že jsme ve středu 10.4. jeli domů a další čtvrtek jedem ambulantně vyndat vývod a kontrola čůrání. Jen našemu čertíku vysvětlit, že nesmí blbnout a lítat a dělat vše možné je nadlidský úkol. V noci mu tedy přivazuju nožičku k postýlce. Tak snad bude vše v pohodě a vše se vyléčí jak má.
jajadu 100553
7.4.2013 20:06:59
ahoj všechny moc zdravím , tak dnes se vrátil syn z nemocnice po operaci hypospadie. Vše dopadlo výborně. Syn byl moc starečný a vše zvládnul na jedničku já sama před ńim smekám. Byl tam sním manžel já byla doma s malou , ale oba to zvládly moc dobře. Přeji všem co je operace čeká ať je vše v pořádku a co nejdřive zdárně za Vami . ~;((~;((~;((
Helena 135406
2.4.2013 7:45:49
Pro Kely
špatně jsem si přečetla věk tvého syna-nejsem si jistá,zda už dostanete termín na operaci.I s námi tam byli děti kolem 4 roku.Nezoufejte,i já to chtěla mít co nejdříve za sebou,ale vzhledem k tomu,že nebyli žádné problémy,tak mi to ani nepřišlo.I do školky začal od září chodit a v pohodě.
Helena 135406
1.4.2013 23:14:43
Zdravím Kelly,i my byli ve 3 a 4 letech na kontrole v Olomouci-celkem 3x-2x u Dr.Vrány a 1x u Dr.Šmakala.Dostala jsem stejnou informaci jako vy-že operaci proběhne kolem 5 roku,kdy je potřeba,aby dítě už trochu spolupracovalo a dalo si některé věci vysvětlit-a mohu potvrdit,že je to pravda-byť mám živé dítě hodně si nechal vysvětlit a zvládl to mnohem lépe než já.My jsme dostali termín operace na poslední kontrole v říjnu 2012 a termín byl 6.1.2013 nástup a 7.1.2013 operace.Asi za měsíc mi volali a posunuli termín na 6.3.2013 nástup a 7.3.2013 operace.Já jsem si nechala požadavek,že kdyby se uvolnil dřívější termín,aby mi zavolali a tak mi volali 14 dní před Vánocemi,že se uvolnil termín-jenže syn byl v tu dobu nemocný.Takže od poslední kontroly v říjnu 2012 byla operace provedena za 5 měsíců a mohla být i dříve,kdyby byl syn zdravý.
Myslím si,že pokud proběhne Vaše kontrola v květnu dobře,mohli byste již dostat klidně termín na operaci.
I nás čeka další kontrola po operaci v květnu v dětské urologické ambulanci.
Klidně se ozvěte na maila:helena.lind@seznam.cz.
Vlaďka, jeden chlapeček 128262
31.3.2013 20:10:48
Ahojky Jarco30, také jsem měla velký strach, jak to malý bude zvládat a pak to zvládal lépe jak já. Malého mi odvezli o půl 9 a přivezli mi ho o půl jedné, byla to šílená doba. 24 hod, jsem u něho sěděla na JIPce a tu dobu celou prospinkal. Přez den jsem ho měla odvázaného, ručičky pořád a s nožičkami jsme hodně cvičili ale na spaní jsem ho přivazovala. Byl z toho ležení hodně unavený, že mi tam spinkal lépe než doma. Při příjmu nám také řekli, že se to nemusí povést a bude potřeba další a povedlo se. S PC nevím jak v Praze,ale v HK s tím neměli problém. Držte se. Kdyby jsi chtěla více vědět napiš mi na m.adinka@seznam.cz.~R^~R^
LenkaKK 119380
29.3.2013 11:31:44
chtěla jsem se zeptat, kolik věcí jste měli s sebou v nemocnici? Mě přijde, že pojedeme asi "na dovolenou"...Je něco, co jste vyloženě nepotřebovali co jste měli s sebou, nebo naopak vám scházelo?
kelyy 106549
28.3.2013 22:06:11
Pro Helenu
zdravím, mohla bych poprosit o nějaké info? Mám tříletého syna s hypospadií, zatím jsme byli 2x na kotrole v Olomouci u Dr. Šmakala, ted jedeme opět v květnu po roce a já si říkám, zda už dostaneme nějaký termín operace nebo ještě né... můžu se zeptat, proč Vašeho syna operovali až v těch 4,5 letech? Já bych to ráda měla už za sebou, ale minule Dr. něco zmínil, že raději operuje, až jsou kluci větší, že to pak líp snáší, tak si říkám, jestli nám zase neřekne přijeďte za rok :-(. A ještě se zeptám, jak dlouho předem jste znali termín operace? Předem díky
Helena 135406
28.3.2013 16:55:00
Tak jsme po kontrole v Olomouci-po 3 týdnech od operace odstraněn vývod a čurání bez problému.Tak snad nám to vydrží,příští kontrola za 6 týdnů.Držím Vám všem palce,ať to máte co nejdřív a v pohodě zvládnuté!Smekám před svým 4,5 letým synem,jak vše v pohodě zvládl!!!Je hodně živý,ale nechal si to vysvětlit a pochopil,že je to k jeho dobru.Tak se držte,maminky!!!~R^
Monika a Mišák 110942
26.3.2013 21:59:54
Ahoj,my už to máme i s reoperací zasebou,už nás čeká jen konečná, vynoření a spojení varlat.Z té předkožky mu totiž budou potom tvořit tu močovou trubici.Při první operaci nám vytvořily žalud a předkožku srovaly pod pindíka kde roste vůbec to nepoznáte kdyby mě to docent neřekl tak bych to nepoznala.Při druhé operaci vytvořily močovou trubici,ale před každou operací jsme měly navíc i hormonální léčbu pregnilem měly jsme totiž mikropenis,celková délka moč.trubice kterou mu dělaly je u nás cca 10cm musely ji napojit až do měchýře.Noťas si klidně můžeš vzít je tam wifi.~;((
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 2735  [Dalších 2575 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.