Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Ropucha + 2 | 120300 |
8.2.2019 13:21:29
Rozálie, to, že jíš u táboráku jinak než u stolu ale neznamená žádné přepínání a změny chování.
To pleteš pojmy. Já jsem tady opakovaně psala, že k dobrému vychování patří i orientace v různém prostředí. Buřt z ohně se jí jako buřt z ohně, ať sedíš u táboráku sama nebo s lidmi, ať tě někdo vidí nebo nevidí. Ale doma v bytě předpokládám nemá nikdo táborák, tam očekávám stůl, židle a nádobí. A u stolu považuji za standard civilizované stolování, ať tě někdo vidí nebo nevidí. Ruce si do oblečení neutírám, do šatů ani do tepláků, to považuji též za standard. |
susu. | 129001 |
8.2.2019 13:20:17
"Rukou vnímáš teplotu, konečky prstů vnímají strukturu jídla, ústa vnímají konzistenci."
Nepotřebuju na jídlo šahat, abych cítila, že je teplé. Ústa vnímají konzistenci jídla, i když ho tam dopravíš příborem. A teda u vnímání struktury jídla vnímám víc umatlané prsty. |
...j.a.s... | 81911 |
8.2.2019 13:20:10
Lepím to náhodně.
Za sebe beru jezení lžíci dospělými jako buranské. Lžíci mám spojenou pouze s polévkou, krupicovou kaší nebo s jídlem pro děti. Dospělý člověk už jako dítě jíst nemusí, protože příbor zvládne. Ani nevidím důvod, proč do sebe buransky ládovat něco lžící, i když jsem doma. Příbor mě nijak neomezuje, lžíce ano. |
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
8.2.2019 13:18:34
jasně susu, mám špatně zažitý příbor... ještě to tu zopakuj tak 15x a možná o tom někoho (sebe?) přesvědčíš...
omg... jsou prostě situace, kdy jdou civilizační návyky stranou... příborem jím normálně, nepotřebuju se na něj soustředit ani si ho zažívat... což neznamená, že ho musím používat pořád a na všechno... ale to je fuk, jez dál příborem, mysli si co chceš o těch, co ho někdy nepoužijí |
Ambrosie | 96492 |
8.2.2019 13:16:26
Bramborák mi buď chutná nebo ne, příbor je zcela podružný.
já třeba vnímám rozdíl mezi soustem které utrhneš/ukrojíš/ukousneš. Úplně jiný pocit. Rukou vnímáš teplotu, konečky prstů vnímají strukturu jídla, ústa vnímají konzistenci. Je to prostě jiné. Najím se v restauraci = uspokojím hlad. Doma uspokojím i chuť, hmat, všechno. |
susu. | 129001 |
8.2.2019 13:16:20
Taj, my občas taky. Dělám je málokdy, nevnímám je jako jídlo, ale spíš jako mlsek, pokud k nim neudělám třeba zelí a maso, a pak je fakt jíme příborem.
Ráda si dávám v restauraci ty přílohové bramboráčky. Ale fakt nevím, proč by prasení se rukama v jídle mělo zlepšovat chuť. |
Bouřka | 7675 |
8.2.2019 13:16:11
Hele, to je jak sex s kondomem a bez kondomu Kondom má rozhodně spoustu pozitiv, ale pokud jde o mě, tak zážitek je jiný,
|
Velšice | 92803 |
8.2.2019 13:13:19
Bourko, ja taky
TaJ, delame to doma uplne stejne. |
susu. | 129001 |
8.2.2019 13:13:00
Tak kousání klobásy spíš nesnáším, nejsem potkan.
Tam příbor velmi upřednostňuju. Proč ti ukrojení přijde sterilní? Je to prostě ukrojení. Já s ním spojuju jen pocit nespokojenosti, pokud to ukrojit nejde. Prostě máš špatně zažitý příbor a proto věříš takovým věcem jako "sterilní krájení". |
TaJ | 81121 |
8.2.2019 13:12:07
Susu, my doma jíme bramboráky tak, že jeden je smaží, ostatní sedí v kuchyni u stolu (který je asi metr a půl od sporáku a linky) a jak jsou bramboráky hotové, tak si je průběžně dáváme na talíř, utrhujeme rukou menší kousky a dáváme do pusy, takže celý bramborák pod nosem taky nemáme, ten, který smaží, tak si dává na talíř na linku a utrhuje si mezi smažením - různě se střídáme...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.