Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
susu. | 129001 |
8.2.2019 13:34:23
TaJ, ale ta diskuse začala jako diskuse o tom, že někteří lidé opravdu jedí doma i běžné druhé jídlo lžicí.
|
Ambrosie | 96492 |
8.2.2019 13:33:26
i když ho považuju za spíše psychologický než faktický
zkus aby tě někdo krmil různými příbory, zavři oči. Pokud nepoznáš rozdíl, pak chápu proč je ti jedno jak jíš. |
susu. | 129001 |
8.2.2019 13:32:35
jas, taky to nechápu.
Nepřepínám na nějaký zvláštní mód doma. |
TaJ | 81121 |
8.2.2019 13:31:29
Tak ono tady se hlavně celou dobu míchají dvě různé věci - jezení určitých jídel lžící (u kterých je to praktičtější, pohodlnější apod...) a jezení lžící obecně, tedy když někdo třeba pižlá lžící řízek, nebo větší kus masa a padá to pak z talíře apod... A myslím, že naprostá většina lidí jí určitá jídla lžící a zbytek příborem a nemají problém ten příbor používat...
|
susu. | 129001 |
8.2.2019 13:29:34
kruci, nepochybuju o tom, že ten zážitek bude velmi siný, pokud ti ten bramborák spadne do bláta.
|
...j.a.s... | 81911 |
8.2.2019 13:27:21
Ropucho, přesně tak.
U táboraku těžko budu stolovat příborem, když tam není kolikrát ani na čem. Nechápu, co tady s tím přepínám chování máte? Dospělý člověk přece nějaké naučené způsoby doma nevypíná, nebo jo? Jakože po WC se obvykle myjou ruce, tak doma už ne, protože jsme konečně v uvolněném prostředí? Ani si nemyslím, že normální dospělé chování je hodně zatěžující a musí se doma "uvolňovat". Ano, doma si vezmu například volnější oblečení, ale pořád nechodím jen ve spodním prádle přes den. A s příborem to mám stejně. Jsem dospělá a jím příborem. |
susu. | 129001 |
8.2.2019 13:26:34
Uznávám rozdíl mezi hliníkovým a nerezovým příborem, i když ho považuju za spíše psychologický než faktický. V dobách, kdy jsem používala hliníkové příbory, jsem si žádný rozdíl neuvědomovala a teď mi vadí po psychické stránce, že je to hliník, pokud je někde dostanu. Stříbrné máme doma jen lžičky na kávu a nikdy jsme je nepoužili, tak tam nevím.
|
TaJ | 81121 |
8.2.2019 13:24:16
Susu, my je občas děláme třeba jako večeři, nebo pozdní oběd...když sním 4 klasicky velké bramboráky, tak jsem najedená dostatečně, syn dá tak 2 k tomu hrnek mlíka a je po večeři, manžel ho má rád s kefírem (dělali to tak doma, mně to přijde zvláštní a moc mi to k sobě nechutná) a já si k němu dávám skleničku piva...
|
Koníček mořský | 156666 |
8.2.2019 13:22:02
Přesně tak jíme bramboráky i my. Bramborák mi chutná nejvíc okamžitě z pánve, pálící a mastící prsty, křupavý, lehce mastný, trhaný na jednotlivá sousta a vkládaný do úst... A hlavně vychucený mnou, salám, majoránka, kmín, přiměřeně soli, vlastnoručně, v potu tváře, vypěstované brambory a česnek, domácí vejce od milovaných slepiček, zřeďěný nepasterovaným mlékem od šťastné kravičky, a lehounce zahuštěný jedovatou moukou...
|
susu. | 129001 |
8.2.2019 13:21:59
Rose, je rozdíl mezi situací - někdy se najím doma lžicí, a situací - dospělí jí doma běžně lžicí.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.