| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Výměna manželek

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 5818  [Dalších 5598 >>]
susu. 129001
8.2.2019 13:34:23
TaJ, ale ta diskuse začala jako diskuse o tom, že někteří lidé opravdu jedí doma i běžné druhé jídlo lžicí.
Ambrosie 96492
8.2.2019 13:33:26
i když ho považuju za spíše psychologický než faktický

zkus aby tě někdo krmil různými příbory, zavři oči. Pokud nepoznáš rozdíl, pak chápu proč je ti jedno jak jíš.
susu. 129001
8.2.2019 13:32:35
jas, taky to nechápu.
Nepřepínám na nějaký zvláštní mód doma.~d~
TaJ 81121
8.2.2019 13:31:29
Tak ono tady se hlavně celou dobu míchají dvě různé věci - jezení určitých jídel lžící (u kterých je to praktičtější, pohodlnější apod...) a jezení lžící obecně, tedy když někdo třeba pižlá lžící řízek, nebo větší kus masa a padá to pak z talíře apod... A myslím, že naprostá většina lidí jí určitá jídla lžící a zbytek příborem a nemají problém ten příbor používat...
susu. 129001
8.2.2019 13:29:34
kruci, nepochybuju o tom, že ten zážitek bude velmi siný, pokud ti ten bramborák spadne do bláta.
...j.a.s... 81911
8.2.2019 13:27:21
Ropucho, přesně tak.
U táboraku těžko budu stolovat příborem, když tam není kolikrát ani na čem.
Nechápu, co tady s tím přepínám chování máte? Dospělý člověk přece nějaké naučené způsoby doma nevypíná, nebo jo? Jakože po WC se obvykle myjou ruce, tak doma už ne, protože jsme konečně v uvolněném prostředí? Ani si nemyslím, že normální dospělé chování je hodně zatěžující a musí se doma "uvolňovat". Ano, doma si vezmu například volnější oblečení, ale pořád nechodím jen ve spodním prádle přes den. A s příborem to mám stejně. Jsem dospělá a jím příborem.
susu. 129001
8.2.2019 13:26:34
Uznávám rozdíl mezi hliníkovým a nerezovým příborem, i když ho považuju za spíše psychologický než faktický. V dobách, kdy jsem používala hliníkové příbory, jsem si žádný rozdíl neuvědomovala a teď mi vadí po psychické stránce, že je to hliník, pokud je někde dostanu. Stříbrné máme doma jen lžičky na kávu a nikdy jsme je nepoužili, tak tam nevím.
TaJ 81121
8.2.2019 13:24:16
Susu, my je občas děláme třeba jako večeři, nebo pozdní oběd...když sním 4 klasicky velké bramboráky, tak jsem najedená dostatečně:-), syn dá tak 2 k tomu hrnek mlíka a je po večeři~t~, manžel ho má rád s kefírem (dělali to tak doma, mně to přijde zvláštní a moc mi to k sobě nechutná) a já si k němu dávám skleničku piva...
Koníček mořský 156666
8.2.2019 13:22:02
Přesně tak jíme bramboráky i my. Bramborák mi chutná nejvíc okamžitě z pánve, pálící a mastící prsty, křupavý, lehce mastný, trhaný na jednotlivá sousta a vkládaný do úst... A hlavně vychucený mnou, salám, majoránka, kmín, přiměřeně soli, vlastnoručně, v potu tváře, vypěstované brambory a česnek, domácí vejce od milovaných slepiček, zřeďěný nepasterovaným mlékem od šťastné kravičky, a lehounce zahuštěný jedovatou moukou...
susu. 129001
8.2.2019 13:21:59
Rose, je rozdíl mezi situací - někdy se najím doma lžicí, a situací - dospělí jí doma běžně lžicí.~:-D
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 5818  [Dalších 5598 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.