| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Výměna manželek

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 5818  [Dalších 5658 >>]
Karkulína 99978
8.2.2019 18:20:31
Bouřko, fakt to neznám. Asi je to tím, že my býváme nemocní minimálně, já mám rýmu tak jednou za rok, takže ji pár dní nějak přetrpím a je to. Když už je hodně zle, tak napařuju. Syn má zase vždycky po rýmě do tří dnů, takže to taky nějak zvlášť neřešíme.
Marika Letní 140743
8.2.2019 18:19:45
Len "ja jim se sklopenou hlavou"

No ty ale máš nějaké jídelní fobie, to není rozhodně běžné. ~d~

Nepodívat se ani jednou za jídlo na spolustolovníka považuji za velice nezdvořilou ignoraci. Normální chování je se na druhé dívat.
Bouřka 7675
8.2.2019 18:08:10
No my vyplachujeme i preventivně, každopádně princip toho vyplachování je v tom, že ti to uvolní to, co je v dutinách, takže to co z toho nosu vytéká, je občas nechuťárna největší. Ale dost to pomáhá a ten volný nos poté je úžasný. A to se při nemoci ani nevykloktáváš? To je pak krk taky plný hlenů. No a odsávačku na vysavač taky meju v umyvadle, kde jinde. To je taky pěkný obsah.
Já mám na plenách pomalu 4leté dítě, žádný sladký miminko, i ty největší chrchle jsou proti tomu lahoda ~t~
TaJ 81121
8.2.2019 18:02:16
Karkulíno, to vyplachování nosu je prastará metoda, dělají to i jogíni apod...já jsem o tom slyšela už dávno, ale zatím jsem ještě nenašla odvahu to zkusit:-)
Karkulína 99978
8.2.2019 17:56:35
Bouřko, já si teda nos vůbec nevyplachuju. Až v dalším příspěvku Ambrosie čtu, že to dělá třeba při nachlazení. Já jsem tedy o vyplachování nosu fakt nikdy neslyšela. Ale i kdybych si ho potřebovala vypláchnout, tak bych se předtím normálně vysmrkala do kapesníku. Tohle by se mi prostě hnusilo... Ale s tím podělaným zadkem miminka máš pravdu, to mi nevadí, je to přece miminko ~;)
1kulička 119729
8.2.2019 16:29:55
Zajímavý, na maturitním plese jsem byla jen na svém a nikoho jsem tam jíst neviděla, natož maso s omáčkou.
Já jsem teda nepolíbená vůbec jsem nevěděla, že by někdo mohl svíčkovou jíst lžící - vždyť je to nepohodlné, ne?
A ptáš se na dospívající? Já dostala sprďáka ve školce, že se mi nelíbí, že učky v mš buzerují moje dítě, ve které ruce má držet nůž a vidličku. Jaly se mi vysvětlovat, že přece taky v restauraci musím jíst příborem. Šlo o to, že dcera nůž nepoužívá, jen když se jí chce a pak vidličku drží v pravé ruce. A učky do ní šily tak, že se urazila a už tam nechtěla chodit. A ještě si píuč zavolala na pomoc okolo jdoucí maminku, aby mi potvrdila, že jíst příborem je normální. ~8~ Tak jsem jin teda vysvětlila, o co jde, ale ten bojechtivý přístup teda mne dost zarazil...
kysnutá knedla 99495
8.2.2019 16:04:56
Bouřka ~t~~R^
Bouřka 7675
8.2.2019 16:03:51
No a jak jinak chceš vyplachovat nos? Umyvadlo nebo vana, do záchodu se blbě strefuje. Jako koupelna je k hygieně, včetně té ne úplně chutné, ale kde bys to chtěla dělat? Podělaný zadek dětí je snad chutnější než nějaký smrkanec?
Karkulína 99978
8.2.2019 15:59:27
On to s tím smrkáním do umyvadla nebyl fór? Tak to je teda fakt nechutné...
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
8.2.2019 15:20:52
Nevím jestli jsem prosťáček, ale umaštěný ruce nesnesu. Než ukusovat buřta z ruky, radši ho jíst nebudu. Nemusím mit příbor, stačí ostrý nůž.
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 5818  [Dalších 5658 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.