Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Karkulína | 99978 |
8.2.2019 18:20:31
Bouřko, fakt to neznám. Asi je to tím, že my býváme nemocní minimálně, já mám rýmu tak jednou za rok, takže ji pár dní nějak přetrpím a je to. Když už je hodně zle, tak napařuju. Syn má zase vždycky po rýmě do tří dnů, takže to taky nějak zvlášť neřešíme.
|
Marika Letní | 140743 |
8.2.2019 18:19:45
Len "ja jim se sklopenou hlavou"
No ty ale máš nějaké jídelní fobie, to není rozhodně běžné. Nepodívat se ani jednou za jídlo na spolustolovníka považuji za velice nezdvořilou ignoraci. Normální chování je se na druhé dívat. |
Bouřka | 7675 |
8.2.2019 18:08:10
No my vyplachujeme i preventivně, každopádně princip toho vyplachování je v tom, že ti to uvolní to, co je v dutinách, takže to co z toho nosu vytéká, je občas nechuťárna největší. Ale dost to pomáhá a ten volný nos poté je úžasný. A to se při nemoci ani nevykloktáváš? To je pak krk taky plný hlenů. No a odsávačku na vysavač taky meju v umyvadle, kde jinde. To je taky pěkný obsah.
Já mám na plenách pomalu 4leté dítě, žádný sladký miminko, i ty největší chrchle jsou proti tomu lahoda |
TaJ | 81121 |
8.2.2019 18:02:16
Karkulíno, to vyplachování nosu je prastará metoda, dělají to i jogíni apod...já jsem o tom slyšela už dávno, ale zatím jsem ještě nenašla odvahu to zkusit
|
Karkulína | 99978 |
8.2.2019 17:56:35
Bouřko, já si teda nos vůbec nevyplachuju. Až v dalším příspěvku Ambrosie čtu, že to dělá třeba při nachlazení. Já jsem tedy o vyplachování nosu fakt nikdy neslyšela. Ale i kdybych si ho potřebovala vypláchnout, tak bych se předtím normálně vysmrkala do kapesníku. Tohle by se mi prostě hnusilo... Ale s tím podělaným zadkem miminka máš pravdu, to mi nevadí, je to přece miminko
|
1kulička | 119729 |
8.2.2019 16:29:55
Zajímavý, na maturitním plese jsem byla jen na svém a nikoho jsem tam jíst neviděla, natož maso s omáčkou.
Já jsem teda nepolíbená vůbec jsem nevěděla, že by někdo mohl svíčkovou jíst lžící - vždyť je to nepohodlné, ne? A ptáš se na dospívající? Já dostala sprďáka ve školce, že se mi nelíbí, že učky v mš buzerují moje dítě, ve které ruce má držet nůž a vidličku. Jaly se mi vysvětlovat, že přece taky v restauraci musím jíst příborem. Šlo o to, že dcera nůž nepoužívá, jen když se jí chce a pak vidličku drží v pravé ruce. A učky do ní šily tak, že se urazila a už tam nechtěla chodit. A ještě si píuč zavolala na pomoc okolo jdoucí maminku, aby mi potvrdila, že jíst příborem je normální. Tak jsem jin teda vysvětlila, o co jde, ale ten bojechtivý přístup teda mne dost zarazil... |
kysnutá knedla | 99495 |
8.2.2019 16:04:56
Bouřka
|
Bouřka | 7675 |
8.2.2019 16:03:51
No a jak jinak chceš vyplachovat nos? Umyvadlo nebo vana, do záchodu se blbě strefuje. Jako koupelna je k hygieně, včetně té ne úplně chutné, ale kde bys to chtěla dělat? Podělaný zadek dětí je snad chutnější než nějaký smrkanec?
|
Karkulína | 99978 |
8.2.2019 15:59:27
On to s tím smrkáním do umyvadla nebyl fór? Tak to je teda fakt nechutné...
|
Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
8.2.2019 15:20:52
Nevím jestli jsem prosťáček, ale umaštěný ruce nesnesu. Než ukusovat buřta z ruky, radši ho jíst nebudu. Nemusím mit příbor, stačí ostrý nůž.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.