| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Výměna manželek

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 5818  [Dalších 5678 >>]
Bouřka 7675
8.2.2019 19:12:51
"Proto od malička učím jíst příborem, nedávat nohy na stůl, obléci se vhodně do divadle (a ke Štedrovečerní tabuli ~;)) apod, aby to bylo přirozené chování."

No mě matka cepovala od mala v mnoha věcech (je těžce drezúrovací typ), řadu z nich jsem opustila hned jak jsem zmizela z rodné domácnosti a další nemalou část v následujících letech ~t~. Tak bacha na přílišná očekávání, vede to jen ke zklamání ~;)
TaJ 81121
8.2.2019 19:11:53
Taodvedle - a ten olej je dobrý na co? Jinak já mám rýmu tak maximálně dvakrát za rok, takže jsem nějak zatím neměla ani potřebu to moc řešit, no...
Ambrosie 96492
8.2.2019 19:03:12
libik "lžičaři mají ten problém, že srdcově se nají jenom bagrem a když mají někde opravdu dobré jídlo, neužijou si to v pohodě jako doma. Kdo běžně přirozeně používá příbor(slušně stoluje), toto schizma řešit nemusí."

Marko, je to nesmysl. Jak jsem psala, příborem si vychutnám x jídel, ale jsou jídla, která prostě příborem nejím.
Evelyn1968,2děti 6269
8.2.2019 19:01:15
Taky jsem to tak dělala, ale už mám větší hrnce~t~
neznámá 91073
8.2.2019 18:59:45
Cedník ano, ale tento hrnec byl přímo na špagety, byl hodně vysoký, aby se nemusely lámat.
Přišlo mi to vtipné, každý ví, špagety skluznou i do nízkého hrnce. Tak teď vidím, že každý neví.~:-D
TaJ 81121
8.2.2019 18:54:01
Bouřko, tak ten nemáme a nový hrnec kvůli špagetám kupovat nehodlám, když to jde snadno vyřešit i jinak~:-D, jinak vím, že se prodává nějaký speciální hrnec na špagety, myslím, že má i vnitřek vyndavací, takže se to rovnou scedí...ale za mě další zbytečný krám do kuchyně, poradíme si snadno i bez něj...
Marika Letní 140743
8.2.2019 18:53:21
neznámá "Já se nedávno divila, že se prodává spešl hrnec na špagety, teď už chápu."

Tam je to snad proto, že je tam vložený cedník a tím se to rovnu vyloví, nemusíš je slívat, ne? I když i to mi připadá úplně zbytečné.

A tak někdo umí vydělávat i na blbostech. ~t~ To jsou ty všemožné kráječe ananasů, melounů a avokád. Neznám nikoho, kdo to pravidelně používá.
Marika Letní 140743
8.2.2019 18:49:45
Bouřko, nezná a láme špagety, čímž popře jejich smysl. Když chci krátké těstoviny, nekupuji špagety, no.

Na špagetách je krásné to motání. ~R^ Dítě to fascinovalo od malička a toužilo se to naučit. Umělo to ještě než šlo do školy.
neznámá 91073
8.2.2019 18:49:06
Já se nedávno divila, že se prodává spešl hrnec na špagety, teď už chápu.~:-D
Marika Letní 140743
8.2.2019 18:47:13
libik "lžičaři mají ten problém, že srdcově se nají jenom bagrem a když mají někde opravdu dobré jídlo, neužijou si to v pohodě jako doma. Kdo běžně přirozeně používá příbor(slušně stoluje), toto schizma řešit nemusí."

Ano, to je přesně shrnuto. Kdo by si nevychutnal jídlo příborem, tak holt asi takové stolování nemá zažité a trápí se u toho tak, že mu přestane chutnat. Proto od malička učím jíst příborem, nedávat nohy na stůl, obléci se vhodně do divadle (a ke Štedrovečerní tabuli ~;)) apod, aby to bylo přirozené chování.
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 5818  [Dalších 5678 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.