Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Ivča, Kája10/07+Daneček08/10 | 99145 |
15.1.2010 11:46:43
Ahoj, já chodím do solné jeskyně 2x týdně kvůli štítné žláze a malou (jsou jí dva roky) beru s sebou."Vím,že tam hodně chodí lidé trpící na průdušky a astmatici.Jako vyhozené peníze bych to nebrala.Jen prý není solná jeskyně jedna jako druhá a někde to "šidí"
|
sun 15 | 88122 |
15.1.2010 11:37:02
Mám dotaz , nevíte od kolika měsíců se může s dítětem do solné jeskyně a zda si myslíte, že je to účinné tam chodit ?? Nemám žádné zkušenosti, paní co jsem tam volala to samozřejmě vychvalovala a prý se tam může i s měsičním miminkem ?? Takového prcka už nemám, ale stejně nevím zda o nejsou za tu solnou jeskyni vyhozené peníze. Máte někdo zkušenost , že to opravdu třeby pomohlo na kašel ??
|
nzuza | 84442 |
3.11.2009 14:35:48
Do jeskyně chodíme pravidelně, minimálně 2x nám to napočátku pomohlo rozehnat laryngitidu, že jsme skončili jen na kapkách bez kortikoidových čípků, bez adrenalinových inhalací, i bez solných, prostě suprově. Můj názor je, že jeskyně pomáhá, ale jako všude záleží na typu jeskyně a také na provozovateli. Chodíme cca jednou za 5 dní. Není to jen o relaxu, idkyž o tom asi hlavně, ale vždyť i v nemocnici dávají inhalovat sůl, ta pomáhá uvolnit rýmu a dýchací soustavu celkově odhleňuje, tak proč nechodit ji dýchat přímo do jeskyně jako prevenci.
|
Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři | 27764 |
24.9.2009 9:48:35
Solná jeskyně je na nic i tobě ... ne vážně ... prostě je to jen a jen o relaxu - nikdo ještě neprokázal, že by to opravd nějak někomu "pomáhalo" ... to co píšou jsou většinou jen reklamní tahy - dle dr. to opravdu nemá téměř žádný přínost.
Takže tobě to pomůže jen tehdy, pokud dáš prcka někam na hlídání a sama se na určitou dobu zanoříš do křesla, zavřeš oči a budeš poslouchat "zvuky a hudbu" co tam pouští - to ti na duši určo dobře udělá. Já byla jednou - syn cca 2 roky - hráli si se synovcem - ten mu pak hodil sůl do očí - takže jsme letěli vymývat, pak se hádali o lopatku (prostě relax ) ... za dva dny na to chytil brutální laringitýdu (vím, že to byla náhoda, ale prostě si myslím, že je to vhodné opravdu jen a jen pro relax). |
AZAZ | 39666 |
24.9.2009 9:22:17
taky jsem právě někde četla, že pro děti do 1 roku není vhodná, ale jinde to zas doporučují, tak nevím :-(
Chodila jsem se starším a chtěla bych zas, ale právě nevím, co s mimčem... |
Radus+V+J | 34821 |
24.9.2009 9:20:34
a mě zase tenkrát řekli, že do roka není solná jeskyně pro děti vhodná jinak bych tam s malým taky chodila
|
janina74+Ani05+Hany09 | 34794 |
24.9.2009 8:38:26
My tam byli taky vsichni, i s dvoumesicnim miminkem. Maly si tam relaxoval u prsa, dcera se pohrabala v soli a byli jsme tam sami, tak to bylo fajn
|
La Pepa | 5341 |
23.9.2009 23:23:59
já chodila s klukem od cca 3 měsíců, ale bylo nám to dost k ničemu, i když to člověk nikdy neví, jestli bez toho by nebylo ještě hůř :-(
Ale vždycky tam krásně spinkal, dcera se povrtala v soli, bylo to příjemný. |
AZAZ | 39666 |
23.9.2009 22:53:11
Ahoj,
nevíte prosím někdo, jestli je SJ vhodná i pro miminka? Dceři jsou teď 2M... |
Pavel |
• |
23.8.2009 20:43:37
Návštěva solné jeskyně je individualním rozhodnutím každého.Jen by měl zvážit zda mu více prospěje sůl kamená a nebo sůl z mrtveho moře.Také vzduchotechnika hraje velice významnou roli.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.