Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Tatramelka+3 | 66284 |
15.1.2010 17:41:09
Bublanino, z jaký zimi do tepla jste chodili? V jeskyni má být max. 21C?
|
Králíček4 | 103415 |
15.1.2010 16:30:48
My chodily od podzimu do jara a synovi to bohužel stejně nepomáhalo.Ale jako relax to bylo prima a hlavně byl tam moc hodný.
|
Ivča, Kája10/07+Daneček08/10 | 99145 |
15.1.2010 15:34:46
u nás je permice na deset vstupů za 1000 a vojenská pojišťovna připsívá 500 ...a je to tak že dospělí může vzít s sebou dítě zdarma,takže platím jen za sebe.
|
bublanina |
• |
15.1.2010 14:52:21
Já jsem sama taky podlehla lákadlům solné jeskyně, chodila tam se svým kašlem v pokročilém stadiu těhotenství - moc mi to nepomohlo a mimi v břiše mi taky zrovna moc spokojené nepřišlo Potom jsem udělala další negativní zkušenost, když bylo dceři půl roku a měla rozjetý ekzém - zhoršilo se to. Teď po 2. roce je to už v pohodě, chodit můžeme, ale nepřeháníme to.
Přece jenom je to uměle vytvořené prostředí - přecházíte z velké zimy do tepla a zase naopak a to jsou pro takhle malé mimi docela šoky. Nehledě na to, že má ještě hodně jemnou kůžičku. Nechte si to na později, nic vám neuteče. |
červík + V. 6/03 + L. 5/08 | 70614 |
15.1.2010 14:46:50
ta na náměstí se nám zdá lepší než ta Salinera u hřbitova
|
Tatramelka+3 | 66284 |
15.1.2010 14:13:24
Já jsem se na to ptala u nás a prý tam chodí s docela malýma miminkama s kožníma chorobama. Některým to pomuže a jiným ne, ale prý to neublíží. Chodím i těhotná, tamnější relax mi dělá nesmírně dobře. I se říká, že když to nepomuže, tak to určitě neublíží. To je jako když jsi u moře, také ti přímořský vzduch zpravidla neublíží. Ale také je duležitá dezimfekce. U nás mají takové jakés ultra nevímco světlo a když tam jdeš třebas s nějakými kašli a rýmami, tak to čistí tim svétlem (viděla jsem ta samá i u nás v dětský nemocnici, desimfikovali jimi pokoje) hned po odchodu. Jinak při běžných návštěvách to dělají 1x denně. Ti naši provozovatelé jsou fakt fajn lidi moc je vždy zajímá, jak se cítíš a i když jsem jim řekla, že jsem těhu, tak se furt chodili vyptávat jak se cítím i se nabídli, že by tam s klukem někdo pobyl. My si i nosíme svoje détské CD, kluk vždy vyfasuje kyblíčky a lopatky a 45 min, je nám pomalu krátkých.
|
Jenda00 | 78044 |
15.1.2010 14:12:37
Proč tam malá miminka nesmějí netuším, jinak potvrzuji účinek to rozhodně má !!!!!
|
Tatramelka+3 | 66284 |
15.1.2010 14:06:50
Ahoj,
souhlasím s tím, že není jeskyně, jako jeskyně. My máme štěstí, že v naší dědině máme takovou, jenž je vystavená ze soli z Mrtvého moře + další jiné soli. Loni v únoru jsme byli s klukem po 3 měsících neustálého kašlání a chrchlání a navíc se mu k tomu přidaly i nějaké záchvaty, že nám upadal do bezvědomí, hospitalizovaní v nemocnici se zuženýma prudušnicema a docházeli jsme s diagnozou: Těžké astma. Když jsem se s naší imunoložkou bavila o solné jeskyni, tak jen mávla rukou, že nám to určitě neuškodí a že když máme dost peněz, mužeme to zkusit. Pro prevenci teda ještě dváme každý den čerstvou pomerančovou štávu, to jsem vyčetla, když jsem se pídila po informacích o astmatu, chodíme hodně ven 2 x denně min. na 1h, jezdíme 4 x do roka na týden do hor, chodíme plavat, ale to niktereak pravidelně ale tak 3 x do měsíce jdeme. No a solnou jeskyni nám tady provozovatel doporučil 2 x ročně 10 vstupu za sebou. Tot´ naše kura. Máme za sebou 3 takové kury a první teda pro mé taky byla děsná, protože jsme oba dostali strašnou rýmu a já se jí teda nemohla zbavit 3 týdny. Ale bylo nám vysvětleno, že tot´ právě ta očista a další kura už bude fajn. A tak jsme v září šli zase a opravdu to bylo fajn. Nám se tam moc líbí a tak jsme si vyrazili ted´ v lednu trochu nad rámec, ale já teda musím říci. Že jsme ani jeden po celý rok, tedy zatím 11 měsícu nezastonali. Majitel nám také doporučil, že když budeme cítit nachlazení a objednáme se na čas, tak abychom tam byli sami, tak muže vyzkoušet, že i to pomáhá likvidovat nemoc. Ale to jsme zatím neměli možnost ani vyzkoušet, protože jsme oba zdraví jako řípy. Jinak naše imunoložka, když jsme byli v prosinci na preventivce, tak byla nadmíru spokojená s Jáchymovým stavem a snížila nám dávku natolik, že v březnu už byc mohl být uplně bez dýchátek. Sama na sobě jsem si to ozkoušela a chodím i těhotná a budme chodit i s mimčem, když nebude mít žádné problémy, že nějaký účinek to má. Teda alespoň na nás. Jinak tedy i naše imunoložka povídala, že před rokem k tomu byla velmi skeptická, ale že za poslední dobu ubírá dávky převážně těm, kteří jeskyni využívají. |
Boubí | 70911 |
15.1.2010 14:00:34
my chodíme s dvouleťákem a beru s sebou i malý miminko, a v pohodě. Starší syn konečně přestal po několika týdnech kašlat a miminečku to snad taky neublíží, ačkoli jsem četla různé názory - že až od 2 měsíců nebo dokonce až od roka, ale nevím, proč by to nemělo být vhodné pro malinké děti, když se tam nebudou přímo válet v té soli, tak proč ne... nevíte někdo, proč se to někdy těm mrňouskům nedoporučuje?
|
Jája (51 let) |
• |
15.1.2010 13:56:44
Min. vnitra proplácí.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.