| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Solná jeskyně

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 327  [Dalších 227 >>]
sasil 26293
23.9.2010 14:44:14
Syn chodil se školkou první rok,nebyl vůbec nemocný.Ale další rok už školka nechodila ~a~ a asi 3x přes zimní období marodil.Tak jsme další rok koupili permici a chodíme každou sobotu všichni i s taťkou.Kluci si tam pohrajou a možná,že nám to i pomůže ~x~
Adina,kluk 08
  • 
23.9.2010 13:09:25
koupila jsem si pemici na 5 vstupů do solné jeskyně.
byli jsme tam s malým 3x.bylo to tam pěkné,ale dost přesolené,celou noc mě pálilo v krku do soli a druhý den jsem pořád smrkala a kašlala ve všem jsem cítila sůl..tak nevím,zda je to léčebné.
je pravda,že kluk měl rýmu a začal dost vysmrkavat,tak bych řekla,že jemu to trošku pomohlo.
ptala jsem se na to mojí lékařky,kde se léčím na alergie..a ona mi řekla : věř a víra tvá tě uzdraví..
no každopádně moře to není.
ještě tam dochodíme permici a uvidíme v zimě,jestli nějak hodně budem marodit.
Míša_ 14374
23.9.2010 9:57:26
Není solná jako solná :-(
když je v ní špatný klima, sůl je vlhká a nečistí vzduch po každý skupině..... no do takový raději ne.

Se synem jsem chodila. Tenkrát nastoupil ve 3 letech v září do MŠ a hned po týdnu silný zánět dutin a 3 týdny doma. V rámci rekonvalecsence jsme začli chodit. První 2 týdny 3x, pak dva týdny 2x a pak asi ještě dva měsíce 1x týdně. A nemocný byl až někdy v březnu/ale to bylo v souvislosti s astmatem/
Takže z mého pohledu to tenkrát pomohlo - nebo prostě shoda náhod.

Se školkou chodí 1x za 14 dní. To si myslím nemůže mít žádný léčebný vliv. A je pár dětí, které nechodí, protože si to rodiče nepřejí. Prostě jsou v tu dobu na jiném oddělení MŠ

Ale naše alergoložka solné jeskyně nesnáší :-D
smisulenka,M03/05 + A01/08 25917
23.9.2010 9:11:35
S dětma jsme jezdila před dvěma lety..udělali jsme jednu kůru 10 návštěv jednou nebo 2x tydně a nic moc efekt....
děti byli nemocné strašně moc.
Teď má dcerka chodit se školkou, paní učitelka říkala, že to vyzkoušejí a uvidí se jak se to osvědčí.
Ja mam spiš obavu v tom, že když do jeskyně pujde kašlajici dítě(ve školce normálka) tak, že to děti snadněji chytnou jak je mistnost uzavřená a vlhká.
Lída+2 28136
23.9.2010 9:09:43
Ale já tam chodila s kámoškou posedět....a pokecat....a dobrý....~;)
huhu, holky03+05+11, kluk09 98618
23.9.2010 9:09:11
sul je dezinfekce, tam bacily moc neprezijou

holky v MS chodily, moc jsem si to pochvalovala. Nevim jak to zabira na akutni rymy a nachlazeni, ale co se tyka dlouhodobejsich problemu dychacich cest, tam jsem pozorovala zlepseni.
Lída+2 28136
23.9.2010 9:07:52
No kluci si tam super vyhráli s tou solí....jsou tam hračky a tak tam vesele budovali...rozhodně mi to příde čistší než písek....byla jsem asi 2x....nějak mě to neuchvátilo..... výsledek na můj exem to taky nemělo....na ten mi pomohla termální voda...jinde a neplánovaně~t~

Ale se školkou nikdy nechodili.....
Ferdulka 10415
23.9.2010 9:06:43
Děti chodily obě s družinou.Nevím,jestli to bylo prospěšné,spíš mi přijde,že moc ne~:(.Chodily 2 roky po sobě vždy po 10 sezeních /pololetí.
Leny+3 6674
23.9.2010 9:02:18
Dcera chodila se školkou 3 roky a nemůžu si to vynachválit, nikdy nic nechytla, syn bude chodit teď od října, mají solnou jeskyni hned vedle školky, tak tam budou chodit spinkat po obědě~;)
Hvezdicka
  • 
23.9.2010 9:01:54
Bacila si může donést i jen ze školky,popřípadě na ulici jak už bylo zmíněno.Dcera chodila do solné jeskyně se školkou, byť nemá žádný zdrav.problém.Moc se jí tam líbilo a to tam jezdily cca 11km autobusem normálním linkovým do nejbližšího města a ještě museli ujít pěkný kus cesty a nikdy odtamtud nepřišla nemocná.To tam byli celkem 10x
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 327  [Dalších 227 >>]

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.