| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní problémy trávicího traktu

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 7461  [Dalších 7371 >>]
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
5.10.2023 12:26:48
ou, to zní fakt hrozivě ~7~
a jen mě tak napadá, když se ti stane, že zvracíš jindy, žádné pocení a svědění se nekoná?
já třeba vím naprosto jistě, že budu zvracet, když mi po páteři přejde taková chladnější vlna, úplně cítím, jak mi naskočí husí kůže a je jasné, že během chvíle to bude... kolikrát se mi stalo, že mě v noci vzbudil nejprve tenhle pocit a pak teprve přišla nějaká křeč v břiše...
jinak bych to viděla na nějakou kombinaci něčeho...
Alena 129302
5.10.2023 12:17:00
divala ses do tabulek alergii na sdruzene alergie s ananasem a spol? jestli te neco nenapadne? Navic projev nemusi byt vzdy stejny- syn sni nekdy jabko bez problemu a nekdy ho to hodne pali a osype se.
Alena 129302
5.10.2023 12:11:50
Take mi to pripada jako jasna prudka alergicka reakce. Ze se na alergologii nic nenaslo, nic neznamena. Zkusila bych vypsat do uplneho detailu, jaky vyrobek si snedla, jake bylo pocasi, kde ses vyskytovala, cim ses mazala atd. a zkusila porovnavat udalosti.
Žžena 83005
5.10.2023 12:03:21
No jo, ale jestli zvracíš, tak mi nepřijde Zyrtek v tabletách jako zrovna ideální způsob aplikace. Neřešili jste třeba alternativu k tomu? Jiný léky jste nezkoušeli?
Termix 105545
5.10.2023 12:03:12
Vím, že jednou jsem to měla po ananasu a bílém hroznovém vínu. Vyhýbám se jim na kilometry.
Termix 105545
5.10.2023 11:56:30
Alergologie proběhla víckrát. Nenašli nic. Zyrtec mám vždy u sebe, to mi řekli kvůli těm oteklým rtům. Vezmu ho, pomůže to proti svědění. I když nikdy nevím, kolik z něho vlastně zůstane v těle. To zvracení je opravdu třeba desetkrát během hodiny.
Lenka Pražanda 128023
5.10.2023 11:53:54
Taky mi to přijde jako alergie. Byly ty vyšetření i na tohle?
Alergii může člověk získat kdykoliv během života. U mě se pylová projevila až po 30. Ta obvykle bývá křížená s jídlem. Je velice těžké to kolikrát vysledovat. Mě dělá kupované ovoce (bez ohledu na druh) někdy problém a někdy ne. Záleží na tom, jak moc nedozrálé bylo před nákupem. Tak třeba něco takového? Vyvětrané peřiny v době kdy venku zrovna lítalo něco co tě dráždí, potravina jiného výrobce zpracovaná jinak, jídlo venku (tam nikdy nevíš co je uvnitř) apod.
Monika 123907
5.10.2023 11:52:41
Žženo, v předjaří, když nic nekvete, tak kvetou obvykle břízy a na ty bývají výrazné alergické reakce, syn má alergii na břízu silnou. A pyl dokážet létat ve větru i hodně daleko ...
Beat 107867
5.10.2023 11:46:11
A máš to vždy v noci? Jinak s tebou Termix moc soucítím, to musí být hrozně nepříjemný.
Žžena 83005
5.10.2023 11:44:35
Ono se to ani nemusí zjistit, ten alergen nemusí být běžný. Já mám třeba alergii "na svoji tchýni", resp. na něco u nich doma, mám tam vždycky šílené reakce, ale z testů mi vyšly jen trávy a roztoči. Může to být nějaká konkrétní plíseň, co mají doma (hooodně starej barák), co já vím.
Syn mívá pravidelně alergické období v předjaří, kdy ještě nic nekvete, taky to na nějakou asi sezonní plíseň tipuju.
Každopádně i když se nezjistí přesně na co, alergická reakce to je a jako taková se dá řešit.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 7461  [Dalších 7371 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.