Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Fern | 155759 |
10.11.2022 15:23:49
Zkusila bych se poradit i s lékařem,který se zabývá homeopatii.
|
Rodinová | 140078 |
10.11.2022 13:30:12
Ano, presne tak nam to vysvetlila kdysi detska doktorka, angina v brise
Odeznelo vekem, myslim zhruba opustenim skolkoveho veku. |
vertigo | 92133 |
10.11.2022 13:20:43
Uzliny se zvětšují při infektu, takže v břiše podobně jako třeba na krku při angině. Nijak speciálně se to léčit nedá, musí se (pokud to lze) léčit příčina toho infektu. A vzhledem k tomu, že spousta infektů u dětí bývá virového původu, tak léčit symptomaticky. Léky na teplotu, na bolest, při infekci klidový režim, ibuprofenem nebo paracetamolem (v přiměřených dávkách) se nedá nic pokazit. A klidový režim, omluvenka z tělocviku či rovnou ze školy. Myslím, že časem z toho vyroste
|
Vranice | 21600 |
10.11.2022 13:14:12
Zkušenost s touto nemocí nemám, ale místo brufenu bych dítěti dala po poradě s lékařem čaj fenyklový nebo mátový, který uvolňuje křeče, nebo nějakou dětskou čajovou směs pro miminka proti břišním kolikám. Klidně i preventivně hned ráno. Zkusila bych k tomu posílit imunitu a psychiku, aby dítě nechytlo každou nemoc, co letí kolem.
|
77kraska | 132593 |
10.11.2022 12:57:01
dcera to mela asi v 5 letech, asi tri mesice ji bolelo brisko, nakonec se prislo na zvetsene uzliny...postupne to samo "odeslo"...vlastne jsme neprisli na pricinu, byla nemocna tak bezne jako byvaji deti ve skolkach, nektere nemoci nechytla, treba spalu, kterou meli vsichni kolem ni, tak si to vysvetluji tak, ze se spalou uspesne zabojovala
|
Luculka | 86937 |
10.11.2022 12:33:11
Dobrý den,
máte prosím někdo zkušenosti s touto nemocí? Dcera (9 let) má diagnostikovanou mezenteriální lymfadenitidu - lym. uzliny se dceři v bříšní dutině zvětšili po několika infekcích, které prodělala během posledního roku (několik nachlazení, 3xstřevní viroza, 2xcovid,neštovice, borelioza…). Bolesti dceři začaly před 5 měsíci po poslední střevní viroze (v červeneci). Před cca 1,5 měsícem se konečně přišlo na příčinu bolesti v pravém podbřišku - na UTZ lékař zjistil zvětšené lymf.uzliny v podbřišku. Lékař dceři nasadil šetřivou dietu a po cca 7 dnech se bolesti břicha začaly mírnit a dalších 14 dní byly bolesti již mírné. Poté ale opět chytla virozu se zvýšenou teplotou a po týdnu dceři opět začalo bolet břicho i když dodržuje dietu 😞 Bolesti břicha má velké např. musí během vyučování odcházet na záchod, největší bolesti má večer před usnutím a ráno po probuzení, dále ma bolesti i když jdeme na procházku nebo při cvičení ve škole. Kromě bolestí břicha trpí i na plynatost. Máte někdo zkušenosti s touto nemocí? Kolik měsíců (dní) trvá než se uzliny zmenší a bolesti odezní napořád? Kromě diety existuje např. doplněk stravy, čaj atp. který pomáhá zmírnit bolesti břicha? Na bolesti břicha dám dceři občas brufen, ale vůbec to nepomáhá 😞 Děkuji za radu. L. |
Anadar | 27930 |
24.10.2022 6:02:43
Já bych se ptala spíš kam jít,aby to vyšetření bylo dobře provedeno.
|
Jája a spol. | 71011 |
23.10.2022 23:46:43
A kam jít aby to nebolelo...
|
Federika | 14090 |
15.10.2022 22:49:17
Ne tácek na grilování jsem opláchla, ten obsah jsem spláchla v záchodě.-) Pak jsme ho zmuchlala a vyhodila.
Je hliníkovej, ten by ucpal, ten by se ani spláchnout nedal |
Evka... | 12244 |
14.10.2022 19:18:32
Vezmu si rukavici (stačí i ta z obchodu u pečiva, mám i ty jednorázové lékařské) a chytám do ní.
Byla jsem na koloskopii před dvěma lety a OK, letos znova kvůli jinému problému a už tam byl polyp. Takže za sebe, ač při přípravě na koloskopii trpím (změna stravy a hladovění = krutá migréna; posledních 24hodin 5 migrén na silných analgetikách), tak jsem za ni vděčná. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.