| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Laserová operace očí

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 963  [Dalších 453 >>]
Kahlan+5 3069
19.5.2010 8:36:58
Kambalo,

ja byla moc spokojena v klinice Lexum. Operovali tam take mou maminku a brachu, mame rodove zatizeni kratkozrakosti a astigmatismu. Uz je to ale 7 let, co jsem prozrela! Tak nevim, jak to tam vypada ted...jo, a za tech 7 let jsem byla 3x tehotna a oci se nezhorsily.
Maťa. 21117
19.5.2010 7:25:39
ešte by som dodala, že tá, čo Ťa ošetrovala samozrejme nemusí vypovedať o kvalite operatéra že jo...bohvie, či s ňou necloumal PMS prípadne prechod (dle veku~t~), ale to ju samozrejme neomlúva.
Maťa. 21117
19.5.2010 7:23:58
Kambala, ROZHODNE by som si obehla viac očných kliník a rozhodla sa podľa svojho cítenia. Nie vždy musí byť najlepšia očná klinika tá, ktorá má najvačšiu reklamu..

Držím palce, nech svoj problém vyriešiš k svojej spokojnosti:-)
kytko 28439
19.5.2010 0:12:13
Pokud jsi z Brna, určitě zajed k smečkovi do zlína, v Brně bych si na oči nenechala sáhout v žádném případě!!!!
kytko 28439
19.5.2010 0:09:31
a ješt ějedna věc, prim. stodůlka se umí na rozdíl od doc. Smečky , který ho tyhle zákroky učil, výborně prezentovat v mediích, očař je asi taky šikovnej, ale já jsme prostě chtěla 100% odbornost od člověka, který se postará o pacienta i v případě, že je komplikace (doc. Smečky)
kytko 28439
19.5.2010 0:06:53
Já jsem po laserové korekční operaci 2,5 roku. Jsem lékař a chtěla jsem ten zákrok od někoho, kdo je nejlepší, pátrala jsem hodně dlouho. Původně jsme chtěla ke Stodůlkovi do Gemini do Zlína, ale kolegové očaři mi to rozmluvili, operoval mě nakonec doc Smečka ve Zlíně a jsem 100% spokojená, se zákrokem, jeho výsledkem i přístupem.
Zlatokopectví s eprostě nevyplácí a dřív či později topacienti zjistí a půjdou za 100% kvalitou. Zatím se to zrno od plev zaítm jen začíná oddělova.t
Netvrdím, že v gemini je všechno špatně, ale to , co popisuje zakladatelka není v pořádku. A právě proto, že jsem dostala některé negativní reference a to i od odborníků očařů, volila jsem takto a myslím, že správně. nelituju.
Přeju hodně štěstí.
12157
18.5.2010 23:33:04
Můj muž byl v Gemini na zmíněné operaci, vyšetření, operace i vše kolem bylo skvělé a neshledali jsme žádné problémy. Manžel bez brýlí je velmi spokojen, na zlaté ruce pri. stodůlky nedá dopustit.
Že má pan primář kolem sebe někoho takového, bych asi psala jemu - stížnost.
O jeho zlatých rukou vypovídá i mnžoství článků o tom jak komu vrátil zrak. Nemyslím si, že by si byl vědom toho, že jemupodřízení lékaři si tam dělají "co chtějí". ta Mudr, měla zřejmě PMS???
Martina
  • 
18.5.2010 23:26:42
Zkuste to v Plzni. Jmenuje se OFTA a opravdu jednani je jine.
Doporucuji, ale sama jeste sbiram odvahu. Urcite vam nikdo nebude cpat terminek.
me samotne doporucili pockat az ukoncim kojeni a udela se mi vysetreni a samozrejme konecne rozhodnuti je na pacientovi.
Hanka
  • 
18.5.2010 23:20:30
Ahoj, napiš rovnou big bossovi Stodůlkovi do Zlína na Gemini.

Řekla bych, že bude reagovat. Oči mi dělal před 2 roky (z 6 a 3 na téměř nulu).

Na vola narazíš kdekoliv, pokud Stodůlku upozorníš, je šance, že bude mít snahu své vody pročistit.
Petra+3 85038
18.5.2010 23:05:46
naprosto súhlasím, doc. Smečka ma operoval pred 12 rokmi 8 a 9 dioptrií, prístup skvelý, úžasný, už som taký nikdy viac nikde inde nezažila. Po operácii mi zostalo 0,5 a 1 dioptria (na to ma upozornili popredu, že to asi úplne nepôjde). 10rokov v pohode, teraz po 3 pôrode cítim, že sa mi to zhoršilo, tak uvidíme, čo vyšetrenie...
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 963  [Dalších 453 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.