| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Laserová operace očí

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 480] Názory 481490 z 963  [Dalších 473 >>]
Pavouček a Lucinka 108817
4.7.2010 23:54:14
A co si chceš nechat operovat - víčka nebo korekci oční vady? S víčky ti neporadím. Operace oční vady stála za mě (byla jsem na tom před 10 lety) celkem 35 tis., ale co vím, tak se ceny příliš nezměnily.
Dojanka 85301
4.7.2010 23:49:13
Tak to neporadím, jen jsem si vzpomněla, že jsem na včerejší Aha, kde na titulní stránce byla Tereza Kostková v narkóze, nechávala si odstranit "pytle" pod očima a prý je s výsledkem moc spokojená. Už na to měla jít dávno. My máme v rodě "přepadlá" víčka, tak by mě cena taky zajímala, i když zatím o žádné operaci neuvažuju, ale jen tak baj očko si myslím, že to bude kolem 10 tisíc.
simča2 108853
4.7.2010 23:34:12
Mohla bych se zeptat,co stojí taková operace očí?A dělají se obě oči zároven?Děkuji
Lucka
  • 
25.6.2010 16:22:58
pro Kaculaj: No právě, množstevní sleva vypadá slušně a pokud by jsme byli alespoň 3, tak by jsme měli slevu každý přes 6 tis., což si myslím je slušné! Popřemýšlejte....taky jsem chtěla zkusit ty Horní Počernice, ale bylo na ně nejvíce kritiky a žádná doživotní záruka! Napište mi kdyžtak na mail: LucyGrey@seznam.cz
Díky Lucka
kaculaj 53510
25.6.2010 13:31:28
Lucko, já jsem objednaná na tuto neděli na konzultaci do těch Horních Počernic, tak teď mám dilema-nakoukla jsem na stránky té vaší vybrané kliniky a ty !množstevní" slevy vypadají fakt dobře....
Lucka
  • 
23.6.2010 16:19:47
Dobrý den, chystám se na laserovou operací očí...zhruba tak do měsíce a sháním více lidí na kliniku Duovize v Praze. Jde o to, že čím víc nás bude, tím to bude o dost levnější. Minimální počet osob jsou 3. Pokud má někdo vážný zájem, napište mi prosím co nejdříve na mail: LucyGrey@seznam.cz

Díky moc a hezký den
aliiiinka 107920
17.6.2010 13:17:56
dobrý den, na kliniku Horní Počernice už nikdy nepůjdu! nejen, že mne odkazovali na literaturu místo vysvětlení, ale na jedno oko špatně vidím, takže sleva, na kterou jsem se nechala nachytat, se opravdu vyplatila. Teď mi oko napravují v Brně v Neovizi a dokonce jsem dostala i doživotní záruku. Takže příští rok tam nechám své děti odoperovat také. Navíc v Neovizi mají Lasik party, to znamená, že když ke svým dvěma dětem seženu ještě další a půjdou na vyšetření spolu, dostanou výraznou slevu (něco kolem 50%). Doporučuju!
Vr 43128
15.6.2010 20:18:50
Můj manžel je po operaci laserem, spokojenost, přístup docela dobrý, jde to jak na běžícím pásu.~R^
kaculaj 53510
15.6.2010 19:05:00
Moc děkuji-to potřebuji slyšet~;)~x~ a přeju hodně zdravíčka~;((
Zrušená_registrace 81396
15.6.2010 19:01:35
Na operaci jsem tam nebyla, ale pan dr. Havránek - ty NEJLEPŠÍ zkušenosti. Mám onemocnění myastenia gravis (neurolog by měl poznat). Mě si ale dva roky přehazovali doktoři jak horkou bramboru. Po dvou letech mi krom těla ochrnulo i pravé oko. Myslela jsem, že jde o oční chorobu, tak mě kamarád dohodil ke svému kamarádovi - PANU doktorovi Havránkovi. Ten mě viděl mezi dveřma a rovnou mi hlásil mou dg., kterou neurolozi nebyli schopni odhalit za ta léta. Samozřejmě jeho domění bylo správné. Už jsou to čtyři roky a vděčím mu za to, že jsem se tehdy neudusila (hrozilo ochrnutí plic, jako svalů) nebo neskončila dočasně na vozíku (už mi dělalo problémy chodit). Za mě ~R^~R^~R^
[<<Předchozích 480] Názory 481490 z 963  [Dalších 473 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.