Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
kambala | 70860 |
22.10.2010 16:35:32
sentraleno, ja ti to nevymlouvam, jenom se zkus popsat, treba je i alternativni operace, ja bych se kopla do hlavy, ze jsem na ni nijak neprisla
|
Simeona+3 | 110315 |
22.10.2010 16:35:25
Kambalo, to je mi líto. A poradili, co s tím?
|
quant | 103630 |
22.10.2010 16:34:34
ja mam po laserove operaci necely rok, mela jsem 5,5 a 4,5 dioptrii. Bolestivost a delka leceni je v zavisla od zpusobu operace a volba zpusobu operace je zavisla od stavu oka / od toho se delaji predoperacni vysetreni.
Me operovali zpusobem Epi Lasik, cestne pionyrske ze me nic NIC NIC NIC nebolelo a druhy den jsem si to sama odridila autem 30 km na kontrolu. Riziko je to stejne u jakekoliv jine operace, pokazit se muze vzdycky neco. |
Insula | 28056 |
22.10.2010 16:33:54
To musíš vědět sama. Já nosím brýle. Léta jsem nenáviděla. Pak jsem potkala v práci kolegyni, která měla úžasný nos na brýle (sama je nosila). Šla se mnou do optiky a vybrala mi brýle. Úúúúúúúúžasné brýle. Kupodivu ani cena nebyla nijak závratná. Od té doby jsem spokojená.
Navíc můj muž miluje ženy s brýlemi. A já zjistila, že moje brýle ostatní neřeší. |
Simeona+3 | 110315 |
22.10.2010 16:32:51
Sentraleno, já byla na operaci Lasik před těhotenstvím, měla jsem na obou očích -8 dioptrií. Nejvíc z celé operace bolel okamžik, kdy mi pod tlakem odřezávali "pokličku", která se odklopí, oko odoperuje a pak se zase zaklopí zpět. Byl to pocit, jako by mi někdo dal na oko záchodový zvon a zapumpoval. Samotné odpařování nebolí, jen je cítit spálená rohovina-asi jako když si spálíš nehet.
Nechala jsem si odoperovat obě oči zároveň, cca 2 dny jsem viděla jako v mlze, 14 dní se mi špatně četlo a celý rok trvalo, než se mi vidění zlepšilo tak, že brýle nemusím nosit. Jestli se mi oči nezhoršily nevím, strašně dlouho jsem už nebyla na očním. Celkově-byla to nejlepší investice, jakou jsemkdy udělala, ta pohoda bez brýlí a čoček se nedá popsat |
kambala | 70860 |
22.10.2010 16:28:34
sun 15, já se ptala, a bylo mi to zcela nanic...akorát mi řekli, že je to banální operace, že budu hnedle krásně vidět...a skutek utek...včetně špatné následné péče a medikace...
sentraleno, skuz lexxum, lituju, že jsem nešla tam, pan odborník doporučoval |
Teraza Horáková | 54297 |
22.10.2010 16:27:48
KAMBALO !!!!!!
|
kambala | 70860 |
22.10.2010 16:27:06
Popravdě? včera jsem byla u odborníka na zmršené laserové operace a ten mi řekl, že pro laserovou operaci jsem byla absolutně nevhodný pacient (měla jsem -12 dioptrií), ze v USA, kde operoval několik let, tyto operace pro větší počet dioptrií nedělají. Že mi měli nabídnout vložení čočky pod rohovku, což je nebolestivé, čočka se dá znova kdykoliv vyjmout a hlavně se tím NEZTENČUJE ROHOVKA...ovšem na dvou klinikách, kde jsem byla, mi o této operaci nikdo neřekl (u nás se dělá, ale stojí asi o 20 tisíc víc na obě oči, což bych opravdu snesla)...takže moje pooperační problémy jsou právě kvůli nevhodnosti, nad kterou se ovšem fabriky na peníze - laserové kliniky vůbec nepozastavily....
|
sun 15 | 88122 |
22.10.2010 16:27:04
Pracuji na nejmenované klinice . Za sebe: já bych nešla jsem srab a zcela jistě bych hysterčila, sáhnout mě někdo do očí a pracovat s nimi a názory lidí znám a je to jako ze vším jedni si to nemohli vynachválit, druzí říkali, že už by nešli, to je jako ze vším, záleží kus od kusu.Záleží na tobě, musíš se rozhodout a pak uvidíš zda tvé rozhodnutí bylo správné, v každém případě, když se objednáš na první vyšetření a zeptáš se na všechny své obavy přímo lékaře tam , tak ti to také usnadní rozhodnutí a vstupním vyšetřením nic nezkazíš, jen přijdeš tak zhruba o dva tisíce
|
Sentralena | 110801 |
22.10.2010 16:22:07
jako že si myslíš, že život se sedmi dioptriemi a život bez sedmi dioptrií je markantní rozdíl?
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.